Reklaam sulgub sekundi pärast

IGAL TÄHEMÄRGIL OMA TAROKAART: milline on sinu kaardi sõnum?

Tarokaartide juures on midagi müstilist ja haaravat. Ehk on põhjus selles, et tarokaarte on juba sajandeid kasutatud - täpselt sama kehtib ka astroloogia puhul. Kuigi tarokaardid ja horoskoop on kaks erinevat asja, on need siiski omavahel seotud - umbes nagu ühe raamatu erinevad peatükidki. 

Tarokaartide pakist leiab oma kaardi ka iga sodiaagimärk. Selle kaardi tähendus võib aidata sul nii ennast kui teisi paremini mõista. See üks kaart võib selgitada, miks su elu on just täpselt selline nagu see on ning millised on sinu selle elu õppetunnid. 

Tarokaartide juures on midagi müstilist ja haaravat. Ehk on põhjus selles, et tarokaarte on juba sajandeid kasutatud - täpselt sama kehtib ka astroloogia puhul. Kuigi tarokaardid ja horoskoop on kaks erinevat asja, on need siiski omavahel seotud - umbes nagu ühe raamatu erinevad peatükidki. 

Tarokaartide pakist leiab oma kaardi ka iga sodiaagimärk. Selle kaardi tähendus võib aidata sul nii ennast kui teisi paremini mõista. See üks kaart võib selgitada, miks su elu on just täpselt selline, nagu see on ning millised on sinu selle elu õppetunnid. 

Vaata, milline tarokaart on seotud sinu tähemärgiga ning mida see sinu kohta ütleb.

JÄÄR - Imperaator 

Imperaator on juhtfiguur. Keegi, kes kasutab oma karismat, sarmi ning tahtejõudu selleks, et teised tema soove täidaksid. Üldiselt on see kaart märgiks sellest, et suudad oma sisemise jõuga kõik oma eesmärgid saavutada. 

SÕNN - Ülempreester

See kaart esindab spirituaalset arengut. Ülempreester on õppimise kaart - õpi rahulikult ja lõpuks omad nii palju teadmisi, et teised pöörduvad nõu ning abi saamiseks just sinu poole. Õpi oma kogemusi hindama!

KAKSIKUD - Armastajad 

Armastajate kaart vihjab tavaliselt raskustele partneri valimisel, aga Kaksikute jaoks on see märk sisemistest väljakutsetest. Tuleb valida üks rada - Kaksikud sooviksid muidugi mõlemat! See kaart soovitab Kaksikutel enne tähtsate otsuste langetamist pikalt mõelda. Ole valmis ka kompromisse tegema, siis on sul edaspidi lihtsam. 

VÄHK - Tõld 

Täpselt nagu kaarikujuht, kasutab Vähk oma vaimseid võimeid selleks, et oma energiat fokuseerida. Vähid vajavad väga kindlustunnet ja see kaart tuletab neile meelde, et muutused käivad eluga kaasas - need tulevad ja lähevad, aga Vähk ei tohiks end neist nii palju kõigutada lasta. Pead ilmselt üsna mitmeid kohti “koduks” nimetama, enne kui selle õige kodu üles leiad. Veere julgelt oma tõllaga läbi elu!

LÕVI - Jõud

See kaart tundub ilmselge, aga selle tähendus on tegelikult palju laiem. Loomulikult viitab see Lõvide tugevusele, aga vihjab ka sellele, et nende tugevus pannakse elus pidevalt proovile. Sel puhul tuleks oma sisemist jõudu kasutada ja füüsiline jõud kõrvale jätta. Osa sinu elu eesmärgist on teisi inspireerida ja julgustada, aga enne pead õppima ennast täielikult mõistma.

NEITSI - Erak 

Erak presenteerib fakti, et elu võib Neitsid päris ära väsitada - nad on nimelt tunduvalt tundlikumad kui välja näitavad. Pead enda jaoks aega leidma ja mõnikord ülejäänud maailma eest peitu minema ning end selle käigus koguma. Sõltud paljuski teistest, aga seda ainult nii kaua, kui oled õppinud end ning oma vajadusi täielikult mõistma. Sinu sisemine hääl paljastab su elu eesmärgi - kuula seda hoolikalt!

KAALUD - Õiglus 

Kaalud on suured võrdsuse ja õigluse pooldajad ja neil tuleb õppida leppima faktiga, et maailm ei ole paraku alati selline. Sinu arusaamad õigest ning valest on väga konkreetsed - pead mõistma, et mõnikord ei ole elu nii mustvalge. Ka vead võivad omal moel täiuslikud olla!

SKORPION - Surm 

Ära nüüd ehmata! See kaart ei tähenda surma, vaid esindab surma protsessi - transformatsiooni ja uuesti sündimist. Skorpionile võib tihti tunduda, nagu ta elaks ühe elu jooksul mitut erinevat. See kaart julgustab edasi liikuma ja lahti laskma inimestest ning olukordadest, mis sulle kuidagi enam head ei tee. Edasi liikudes jõuad iseenda parima versioonini.

AMBUR - Mõõdukus

Amburitel on objektiivseks jäämisega pidevalt raskusi. Seisukoha võtmisel arvesta lisaks oma vaadetele ka faktidega. Püüa oma elus tasakaalu hoida - see aitab sul kõik takistused ületada ning soovitud eesmärkideni jõuda. 

KALJUKITS - Saatan

Kaljukits on väga staatusekeskne tähemärk. Nad püüavad alati jätta mulje, et neil on kõik kontrolli all. Saatan julgustab Kaljukitse peeglisse vaatama ja tunnistama, et ka Kaljukitsel võib halvemaid hetki ette tulla. Lase kõigest negatiivsest lahti, arenda end spirituaalselt ja muutu parimaks versiooniks iseendast. 

VEEVALAJA - Täht

See kaart peegeldab Veevalajate iseloomu. Täht tuletab Veevalajale meelde, et ta ei pea alati seltskonda sobituma. Tegemist on väga innovaatilise tähemärgiga, mille esindajad paistavad omamoodi alati silma. 

KALAD - Kuu 

Kuu kaart on seotud unistuste, idealismi ning alateadvusega. See esindab unenägudest saadud sõnumeid. Kalad on väga tundlikud ning see kaart tuletab neile meelde, et nad peaksid tihemini oma sisemist häält kuulama. Kui tunned, et asi on vale, siis nii ilmselt ongi! Kui tunned, et tegemist on hea asjaga, siis on sul tõenäoliselt õigus.

elitedaily.com