Reklaam sulgub sekundi pärast

IGOR MANG LEIAB, et tema entusiastliku töö eest peaks talle ordeni andma

Täna õhtul annab tuntud tähetark Igor Mang esimese avameelse intervjuu TV3 Seitsmestes. Mang heidab pilgu kevadel lahvatanud ahistamisskandaalile ning selgitab talle esitatud süüdistuste tagamaid. 

"Juhtus see niimoodi, et tegin Igor Mangiga traditsiooniks saanud aastalõpu intervjuud ja enne selle algust ütles Igor mulle, et kas ta saab teha pöördumise Eesti rahvale, et tal on nüüd nii palju asju hingele ja südamele kogunenud. Mina ütlesin, et loomulikult, sest ma lootsingi, et saan temalt neid küsimusi küsida, mida juba ammu on tahetud," selgitas reporter Anna-Maria Veidemann-Makko, kuidas õnnestus TV3-l saada Mangilt eksklusiivne intervjuu. 

"Küsisingi talt, et kas ta ahistas ja kui ahistas, siis millisena see ahistamine välja nägi. Ta andis absoluutselt kõik vastused ja rääkis nende lugude oma versiooni," lisas Makko. 

Mang ise räägib, et see mis toimus, meenutas talle stalinistlikku aega, kus kasutati psühhoterrorit inimeste hävitamiseks. "Kui palju valu oli minul ja minu lähedastel. Eestis ei ole ükski retsidivist saanud tunda sellist psühhoterrorit nagu sain mina. Ma tegelen oma hobiga juba 50 aastat - orden tuleks anda. Ühes normaalses ühiskonnas antakse selle vabatahtliku ja entusiastliku töö eest orden," leiab tuntud tähetark Mang. 

Lisaks annab Mang intervjuus teada, et ilmumas on siiski ka tema aastahoroskoop.