Reklaam sulgub sekundi pärast

Ilmatüdruk Grete Klein: üheöösuhet ei ole olnud!

Rääkisime saate Reporter ilmatüdruku Gretega teemal - suhted ning armastus. Mida pöörast on neiu armununa saatnud korda, mida tähendab tema jaoks armastus ning mida peab oluliseks suhetes?

Rääkisime saate Reporter ilmatüdruku Gretega teemal -  suhted ning armastus. Mida pöörast on neiu armununa saatnud korda, mida tähendab tema jaoks armastus ning mida peab oluliseks suhetes?

„Minu jaoks on armastus miski, mis ei teki esimesest pilgust, see kujuneb välja aja jooksul. Armastus on nagu hea kompott, mis koosneb paljudest asjadest -  tunnetest, mis ajapikku tekivad ja süvenevad,“ räägib neiu.

Liikudes edasi suhete teema juurde, ütleb Grete kindlameelselt, et ilma truuduseta ning üksteise usaldamiseta ei jõua ükski suhe kaugele.  „Truudus ning usaldus on vastastikuse austuse märgiks. Kui puudub truudus, ei ole ka sajaprotsendilist usaldust,“ leiab ta.

Öeldakse, et armunud inimesed saadavad korda pööraseid tegusid. Grete sõnul ei pea tema selliste asjade jaoks isegi armunud olema. „Pööraste tegudega saan ma koguaeg hakkama, minu puhul ei pea selleks tingimata armunud olema.“

Uurisime ka, kuidas suhtub ilmatüdruk sellesse, kui kolleeg hakkab liigselt tähelepanu osutama ning mida ta on selle vältimiseks ette võtnud.  „Seda on juhtunud küll, nimelt olen ma väga rõõmsameelne ja sõbralik inimene, kuid paraku kiputakse sellest liialt ennatlikke järeldusi tegema,“ räägib ta. Selliste juhtumite vältimiseks on Grete oma otsekohesust kasutanud ning kolleegile, kes liigselt ligi tükib, koha kätte näidanud.

Lõppkokkuvõttes võib öelda, et Grete näol on tegu põhimõttekindla noore neiuga, kes on suutnud end hoida ka üheöösuhete eest. „Ausalt öeldes ei ole mul üheöösuhete kohta mingit arvamust, kuna ei ole olnud ühtegi. Mul on sääraste asjade jaoks liiga kõrged ideaalid, omad reeglid, millest kinni pean,“ tunnistab ta Buduaarile.


Autor : Annika Ülejõe, Buduaar.ee toimetaja