Reklaam sulgub sekundi pärast

ILUAMPULLID, MIS TAGAVAD KOHESE TULEMUSE! 3 erinevat näohooldust Avely Ilusalongis

Buduaari tegemistesse ja toimetustesse mahub tihti meie kaunite modellide meikimist ja meile on abiks olnud Avely Ilusalongi armas ja alati rõõmsameelne meigikunstnik ja kosmeetik Ave Kullamäe. Ka seekord oli Ave meile abiks suvemodellide meikimisel ning nagu ikka, tulid muuhulgas jutuks hooldused, mis tooks värskuse peale suvist päevitust. 

Avely salongi on varutud maailma esimesed ja ainulaadsed iluampullid Doctor Babor Bi-phase Ampoules, milles peitub seerumi ja näoõli koostoime. Tegemist on kaks ühes tootega, mida on ülimugav kasutada ja mis tagab kohese, silmaga nähtava ja tõhusa mõju. Käisime ja proovisime neist Re-youth hooldust ja veendusime, et tegemist on koheselt sära andva ja värskendava protseduuriga.

Ave Kullamäe, kosmeetik : „Doctor Babor Bi-phase iluampullil on kaks faasi – ülemine seerum imendub sügavuti nahka, varustades seda tõhusate vananemisvastaste, rahustavate ja jumet ühtlustavate toimeainetega. Teine on näoõli, mis jääb naha pinnale, niisutab nahka rikkalikult, toites ja ühtlustades naha pinda.” Hooldus sisaldab naha puhastust kooriva kreemi või ensüümmaskiga, aktiveerivat näomaski ning naha vajadustele vastavat Doctor Babor kahefaasilist iluampulli, mis lastakse nahka imenduda stimuleeriva massaažiga. 30-minutilise hoolduse maksumuseks on Avely Ilusalongis 45 eurot. 

Fotod: Babor, Kristiina Männik Kivi

Salongist saab kaasa osta ka koduse hoolduse paketi. Kodune Doctor Babor Bi-phase kahefaasiliste näoseerumite kuur sisaldab 14 ampulli. See on ideaalne nahahooldus sügisel, mil päevitus hakkab kaduma, kaasavõtmiseks reisile või trennikotti. Kasutamine: loksuta enne avamist ampulli põhjalikult kahe faasi segunemiseni, seejärel kanna ampulli sisu puhtale nahale dekolteele, kaelale ja näole ning naudi suurepärast tulemust!

Doctor Babor kahefaasilisi ampulle on kolme erinevat sorti.

Re-youth noorendab nahka, ennetab vananemisprotsesse.

Anti-stress on nahka rahustava ja toitva toimega, leevendab nahaärritusi.

Glow seerum tagab ideaalse jume, ühtlustab nahatooni, annab sellele kuldse sära.

Avely Ilusalong asub Tallinnas aadressil Tartu mnt 84A Fahle majas. Sisenemine maja tagant.

Info telefonidel 600 9481 ja 5622 2200 või [email protected].

Võta osa ka mängust,  mille võiduks just kirjeldatud näohooldus.