Reklaam sulgub sekundi pärast

ILUS NAHK: lihtsad nipid nooruslikkuse hoidmiseks

Ilusa naha saladus on head geenid ja antioksüdandid.
Kuigi geenitehnoloogia areneb kiiresti, siis ei saa me täna veel kuigi palju ette võtta, et igavest noorust säilitada. Küll aga on võimalik hoolt kanda selle eest, et nahk oleks varustatud kõige olulisema antioksüdandi ja „iluvitamiiniga”, milleks on C-vitamiin.

C-vitamiin näitab vananemisele punast tuld!
C-vitamiini imelist toimet näeb ka avokaadole või banaaniviilule sidrunimahla peale pigistades. Sidrunis pulbitsev C-vitamiin peatab lahti lõigatud avokaado ja õuna vananemisprotsessi, sest kaitseb seda õhus olevate vabade radikaalide eest. Samamoodi mõjub C-vitamiini ka meie nahale. 

Kuidas aru saada, kas sinu nahk vajab seerumit? 

Naha vananemisprotsess algab juba 20ndates eluaastates ning tüüpilisemad tunnused, mille korral tasuks kaaluda C-vitamiini seerumi kasutamist on:

* peened kurrud ja kortsud
* kare nahk
* nahatooni muutumine
* kerge või mõõdukas naha ebaühtlus
* kerge või mõõdukas hüperpigmentatsioon ja nn vanaduslaigud

C-vitamiini rikkalik mõju nahale. Esiteks aitab kaasa kollageeni sünteesile nahas, rahustab põletikulist nahka ja annab nahale särava jume. Lisaks säilitab naha niiskustaset, parandab naha UV-kaitset kui ka stabiliseerib E-vitamiini.
Obagi Medical Professional-C seerumid tulevad appi

Professional-C seerumid niisutavad ja toetavad naturaalse kollageeni sünteesi ning naha uuenemist ja muudavad jume kirkamaks ning värskemaks. Tooted sobivad kasutamiseks kõikidele nahatüüpidele ning igas vanuses naistele, kuid sõltuvalt nahatüübist tuleb valida endale sobivaim. 10% seerum sobib hästi kuivale ja tundlikule nahale, 15% seerum on mõeldud enamikele nahatüüpidele ning 20% seerum on parim normaalsele ja pisut rasusemale nahale. Parima tulemuse saavutamiseks tasub Professional-C seerumit kasutada koos Obagi Hydrate kreemiga. Suvisel ajal ja puhkusereisil sobib seerum ideaalselt ka Obagi Sun Shield päikesekaitsekreemi alla, sest teatavasti kaitsevad päikesekreemid nahka UV-kiirguse mõjul tekkivate vabade radikaalide eest vaid kuni 55%. Seetõttu tasub päikesekreemi kasutada koos antioksüdantidega. Laboratoorsete uuringutega on kindlaks tehtud, et sel viisil on antioksüdandi pakutav kaitse kaheksa korda suurem.

Toimi järgmiselt, et saavutada parim tulemus:
* Kasuta Professional-C seerumit igal hommikul puhtale nahale. Kanna korraga 5–7 tilka näole ja kaelale ning masseeri õrnalt sisse.
* Joo iga päev 2 x 500 ml rohelist teed ning tarbi vähemalt 150 g värskeid mustikaid, jõhvikaid, vaarikaid, mustsõstraid või granaatõuna.
* Maga ööpäevas 8 tundi.

Ilmunud ajakirjas Buduaar