Reklaam sulgub sekundi pärast

ILUS VÄLIMUS TÕI Saskia Alusalule ootamatu üllatuse

23-aastane Saskia Alusalu jäi Pyeongchangi olümpiamängude avatseremoonial kodumaa lippu kandes maailmale silma tänu oma kaunile naeratusele, blondidele juustele ja jalustrabavale Ida-Euroopa ilule. Ühtlasi tituleeriti nooruke naine olümpiamängude kõige ilusamaks naiseks. Uurisime, mida Saskia ise antud tiitlist arvab ning mida ootab ta tulevikult.

"See, et mind tituleeriti olümpiamängude kõige ilusamaks naiseks, oli küll tore, aga see polnud minu eesmärk. Eks ikka on nii, et kõigi meie välimus tuleb esimesena ning tekitab eelarvamusi enne, kui me inimest teame, sinna pole midagi parata. Suur tähelepanu minu välimusele on toonud kaasa selle, et mu kirjakast on väga umbes," sõnas ta. 

"Kui on ilus kompliment, on see väga tore. Kuid see pole midagi selle kõrval, kui saan komplimendi mõne sisemise väärtuse või teo eest," lisas Saskia selle kohta, mida arvab enda ilu kohta käivatest komplimentidest. 

Mida ootab Saskia aga tulevikult? "Ma usun, et elus peab olema kindel siht, mille poole püüdled, kuid täpne plaan ja ootused pigem pärsivad. Elus on palju asju, mille üle meil kontroll puudub. Osadel asjadel peab lihtsalt laskma juhtuda ning õppetundidest tuleb õppida."

Palusime Saskial kommenteerida ka mõnda tema eelistust:

Suvi või talv? 

Suvi, valged ööd ja suured trennimahud. :)

Sisemine või välimine ilu? 

Sisemine. Siinkohal tuli meelde tsitaat "Väikesest printsist": "You're beautiful, but you're empty. No one could die for you." 

Haridus või haritus? 

Haritus.

Linnaelu või maaelu? 

Maaelu. Olen maal kasvanud ja ükskõik, kus ma vahepeal elan ja reisin, on nii hea maale tagasi tulla.

Sõnum või näost näkku rääkimine?

Näost näkku rääkimine.

Monopol või male? 

Monopol.

Olla nähtamatu või omada oskust lennata? 

Oskust lennata, et igal hetkel perspektiivi muuta.

Kas läheksid ajas tagasi või edasi? 

Edasi. Miks ma peaksin tagasi minema?