Reklaam sulgub sekundi pärast

IMELINE INSTAGRAM: KES ON KEILI SÜKIJAINENI viis lemmikut?

Millistel maailmakuulsatel Instagrami kontodel hoiab igapäevaselt silma peal särav telereporter Keili Sükijainen? Kohe saame teada!

 

Instagaramis jälgib Kelili peamiselt, millega sõbrad-tuttavad tegelevad. „Reisil olles on mugav just Instast lokatsioonipõhiselt vaadata mingit kohta, kus inimesed pilte on teinud. Olen päris ägedaid salajasi randu nii leidnud,“ räägib ta. Keili viis lemmikut on:

 

@juhanisarglep  

Mu armas sõber Juhani Särglep on teinud seda, mida kardavad palju, aga millest unistame me kõik. Tema töö on reisida mööda maailma ja näidata selle ilusa planeedi võlusid läbi piltide ning videote. Mulle väga meeldib Jussi käekiri ja tema kontol olevaid postitusi ootan alati huviga. Külmas Eestis mõjub see feed eriti kuumalt!

 

@thefatjewish  

Instagram on minu jaoks kõige tavalisem meelelahutus, mistõttu peab see kindlasti pakkuma nalja. Selles osas hoiab lippu kõrgel natcho’sid, sarkasmi ja white girl rose’d armastav thefatjew. Ma ikka üllatun, millega inimesed miljoneid kokku ajavad…

 

@facehunter  

Näojahtija Yvan Rodicu konto pakub tõeliselt omapärast läbilõiget erinevatest kultuuridest. Mul õnnestus paar aastat tagasi temaga ka isiklikult tuttavaks saada ja näha, kuidas toimib tõeline sotsiaalmeedia popstaar. See on uskumatu, millise pühendusega mees oma äri ajab. Kindlasti jälgige facehunterit ka Snapchatis, ta teeb sinna sageli üsna humoorikaid videoblogisid.

 

@anettvelsberg  

Uskumatu, aga tõsi! See isuäratav konto kuulub noorele Eesti neiule, kes resideerub Lõuna-Aafrikas. Anett on maailmaklass toidu pildistamisel! See konto on muidugi üsna kriminaalne, sest õhtuti voodis Instas surfates läheb nende piltide peale kõht ikka maru tühjaks!

 

@myinterior  

Mul on hetkel käsil oma korteri sisustamine, seega olen hakanud jälgima kõikvõimalikke sisekujunduskontosid. Myinterior pakub põnevaid mõtteid ning kuna nad postitavad üsna sageli, tuleb palju uut ja head infot.

 

Vaata ka Keili enda tegemisi Instagramis @keilis.