Reklaam sulgub sekundi pärast

IMELINE LUGU: eestlanna kass tõusis surnust üles

Hiljuti avaldas eestlanna oma Facebooki kontol imelise loo. Lugu ise räägib sellest, kuidas MMS ja DMSO võivad surnud ka üles äratada ning naise endaga just selline müstiline lugu aset leidiski.

"Nädal tagasi juhtus meil hirmutav lugu. Minu kassike vajus käpad laiali kõhuli, seejärel tõmbas ennast valust kräunudes kõverasse, kukkus külili, keel oli suust väljas, silmad lahti ning muutus kangeks. Kuuldavasti tulid loomast välja gaasid ning pissiloik põrandale. Täiesti surnud.

Aga siis ma sööstsin oma pudelite juurde, 2+2 tilka, värisevate kätega läks DMSO-d umbes 2 tl jagu ja vesi peale, kokku 30 ml (mul just nii suur tops). Määrisin siis kassi kõhu alt, kaenlaaluseid, pead, tilgutasin keele peale ja palusin imet. See tõesti juhtus!

Hetke pärast hakkas loomake liigutama ja tõusis kõhuli. Sain veel segu keele peale panna ja püsti ta siis tõusis ning vudis oma söögikausi juurde, nagu polekski midagi juhtunud.

Pakkisin kassi ja pudelid kokku ning öösel loomade kiirabi kliinikusse. Meil ikka tõepoolest vedas seal, arst oli meeldiv noormees, kõneles vene aktsendiga ja küsis, mis ma tegin ning palus mu MMS ja DMSO pudeleid näha ning leppisime kokku, et kui uuringute käigus peaks midagi hullu juhtuma, siis ma kohe kasutan neid taas. Õnneks ei läinud neid vaja.

Selgus, et kassil on pankreatiit ehk kõhunäärmepõletik. Mõni aeg tagasi hakkas loomake tahtma ka hapukapsast. Mõtisklesin, miks tal seda vaja on, aga hapukapsas on ju kõhunäärme aktiveerija. Loom teab, mida tal vaja on. See oli juba ammune märguanne, et midagi on valesti, aga no ei mõistnud siis neid märke.

Praegu algab meil iga hommik teelusikatäie hapukapsavedeliku ja jogurtiga. Meil on ainult toortoit, pole ühtegi krõbinat, mida teine kass armastas. Määrime kaks korda päevas MMS ja DMSO seguga ja paranemine on märgatav - rõõmus ja kraps loomake juba. Tegime ka pikema reisi ja käisime maal. Panin tähele, et kass sõi mulda. Mis te arvate, kas oleks hea anda ka mõned tilgad fulvohapet talle? See mulla söömise nägemine tekitas selliseid mõtteid.

Mul on nii hea meel, et need pudelikesed mul kodus olemas olid. Järgmiseks muretsen endale teise komplekti MMS-i ja DMSO-d juurde - see uus komplekt reisib minuga iga päev autos kaasas ja vajadusel on kohe võtta.