Reklaam sulgub sekundi pärast

IMELINE UUDIS! Pippa Middleton rääkis lõpuks ometi nii nagu asjad on

Hertsoginna Catherine'i õe Pippa Middletoni kohta on juba pikemat aega liikunud kuulujutud, et viimane ootab last, kuid siiani pole Pippa neid kuuldusi kinnitanud ega ka ümber lükanud. Hiljuti otsustas naine aga tõe paljastada ning avalikustas, et ta on tõepoolest beebiootel. 34-aastase seltskonnakaunitari ja tema miljonärist elukaaslase James Matthewsi esimene järeltulija peaks ilmavalgust nägema oktoobris, vahendab Ilta Sanomat. 

Catherine kannatas kõigi kolme rasedusega iivelduse all ning oli seetõttu sunnitud mitmeks nädalaks ametikohustuste täitmisest loobuma. Pippal aga vedas ning ta pääses neist vaevustest. 

"Mul on väga vedanud, et jõudsin 12. rasedusnädala ultraheliuuringuni ilma hommikuse iivelduseta. See tähendab minu jaoks seda, et suudan oma elu nüüd normaalselt jätkata," kirjutas ta Briti ajakirja Waitrose Kitchen kolumnis. 

Samuti tunneb Pippa oma kolumnis rõõmu selle üle, et kuna tema rasedus on siiani probleemideta sujunud, on ta saanud oma aktiivset elustiili ning trenni tegemist jätkata. Esimesed kolm kuud varjas ta rasedust ka oma personaaltreeneri eest ning sõnas, et teeb trenni 4-5 korda nädalas. 

"Märkasin muudatusi minu kehas ja ka kaalutõusu, kuid tunnen, et tänu tõhusale trennile ja spordile muutub keha tugevamaks, toetamaks probleemideta rasedust, sünnitust ja taastumist," lisas ta.