Reklaam sulgub sekundi pärast

IMENIPP AALOEGEELIGA: näonahk säravaks ja jumekaks

Aloe Vera geel on imeline toode, millel on tõeliselt palju erinevaid kasutusvõimalusi. Kõige olulisem on siinkohal kvaliteet ehk siis kindlasti tasuks endale soetada sajaprotsendilise sisaldusega aaloe geel, millele ei ole lisatud ühtegi kõrvalist ainet. Ilutööstuses on tegu lausa asendamatu loodustootega, mis teeb näonahaga imet.

Aaloegeel on imeline toode, millel on tõeliselt palju erinevaid kasutusvõimalusi. Kõige olulisem on siinkohal kvaliteet ehk siis kindlasti tasuks endale soetada sajaprotsendilise sisaldusega aaloegeel, millele ei ole lisatud ühtegi kõrvalist ainet. Ilutööstuses on tegu lausa asendamatu loodustootega, mis teeb näonahaga imet.

Enne suveperioodi vajab nahk kindlasti turgutust ja et päike ühtlaselt peale hakkaks, võiks nahka koorida ja niisutada. Siinkohal võiks proovida aaloegeeli ja pruuni suhkruga kodust näokoorijat, mis mõjub nahale turgutavalt ja sügavuti puhastavalt. 

Tegevuskäik on lihtne: sega umbes lusikatäie aaloegeeliga pisut pruuni suhkrut ning kanna ringjate liigutustega eelnevalt puhastatud näonahale ja kaelapiirkonnale. Masseeri õrnalt ning pese leige veega maha. 

Aaloegeel rahustab ja toidab nahka ning sobib kasutamiseks nii päikesepõletuse leevendamiseks kui ka erinevate nahaärrituste korral. Sel põhjusel sobib geel ideaalselt ka koduse näokoorija komponendiks, sest koorimisprotsess iseenesest ärritab pisut nahka, kuid aaloe abil muutub ärrituse tase minimaalseks.

Vastavalt vajadusele võiks umbes kord nädalas näonahka koorida, et eemaldada surnud naharakud ja anda oma nahale uus hingamine.

Allikas: prevention