Reklaam sulgub sekundi pärast

Indrek Raadik käib välismaal akusid laadimas

Laulja Indrek  Raadik ehk Summer armastab igal võimalusel Eestimaa tolmu jalgadelt pühkida, et end välismaal välja puhata. „Kuidas võtta, eks ma püüan ikka reisida nii palju kui rahakott kannatab. Aga kodusest Eesti keskkonnast eemalolek laeb akud kõigepealt vingelt tühjaks ja siis täiega täis,“ vastab Indrek küsimusele, kas ta peab ennast reisiinimeseks.


Kuidas reisiks pakkimine möödub, kas saad rahulikult kõik vajaliku kotti või kipud asju unustama?
Ma olen pigem vist selline kiire pakkija. Kui tean, mis mind ees ootab, siis ei ole minu jaoks probleem pakkida riided kahenädalase reisi jaoks 15-30 minutiga.

Millised reisid sulle meeldivad?
See oleneb jällegi sihtkohast. Egiptuses viibisin ma suurema osa ajast kuurorti territooriumil. Lihtsalt lebotasin ja puhkasin. Las Vegases käies tegin päeval tööd ja õhtuti tšillisin mööda linna. Kõik on minu arvates kinni selles kohas, kuhu sa reisid.

Milline on seni olnud sinu elu parim reis?
Arvatavasti paari aasta tagune Prantsusmaa reis. Juhe jooksis täiega kokku, lahutus, tööl oli kiire, bänd lagunes jne. Võtsin lennupileti ja sõitsin Marseille´sse. Samal ajal toimus seal rannajalgpalli MM-i kvalifikatsioon, millest võttis osa ka Eesti koondis. Mul oli pisike seljakott riietega ja raha, see oli ka kõik, ei ööbimist ega midagi.

Teisel päeval kohtusin eestlastega, kes olid seda võistlust vaatama tulnud ja alates sellest päevast olime selle seltskonnaga pidevalt koos. Nad olid tulnud autoga ja nii me siis seal rannikul ringi uitasime. Võistlused lõppesid ja kuna neil oli autos üks vaba koht, siis ma liitusin nendega. Järgnes väga huvitav reis, mida ma ise meenutan kui hullu Eurotrippi :).
  
 
Kõige ebameeldivam reisikogemus?
Õnneks ei ole mul õnnestunud ühelgi reisil ebameeldivuse tunnet saavutada, ei reisi ajal ega ka pärast seda.

Kas sinu reisid sujuvad tavaliselt ladusalt või tuleb sul ka äpardusi ette?
Ei mäleta küll, et oleks mingeid äpardusi tulnud. Kõik on sujunud väga hästi ja õlitatult.

On sul mõni huvitav reisilugu?
Mingil aastal käisime Tuberkuloitediga Egiptuses esinemas ja jõudsime sinna kohale öösel. Loomulikult kohe, kui tubade võtmed kätte anti, suundusime magama. Järsku heliseb mul toas telefon. Bändi kitarrist Alar helistas, et ta on teistest kuskile väga kaugele paigutatud. Palusin teda, et tegeleme selle asjaga hommikul, et ma otsin ta ise ülesse. Ta nõustus. Hetk hiljem heliseb telefon uuesti ja Alar nõuab, et keegi tuleks talle kohe järgi ja võtaks ta enda tuppa. Mis siis muud üle jäi, kui tõime härra ära. Selgus, et ta oli meist tõesti ikka väga kaugele majutatud. Mees võttis mõned vajalikud asjad kaasa ja lahkus oma toast. Tagasi läks ta sinna alles lahkumise õhtul, ööbides terve reisi sõprade juures.

 

 

Anu Lohk

Buduaar.ee