Reklaam sulgub sekundi pärast

Indrek Raadik taas bändiga esinemas: Laval on ju lahe!

Kõik head asjad saavad alguse Pärnust, nii ütles Buduaarile Indrek Raadik aka Summer, kes astub reedel uue bändiga lavalaudadele.

Kõik head asjad saavad alguse Pärnust, nii ütles Buduaarile Indrek Raadik aka Summer, kes astub reedel uue bändiga lavalaudadele.

"Astun lavale inimestega, kellega ma loodan edaspidi veel koos esineda. Tore ja lahe punt noori pillimehi, kes annavad uue plaadi materjalile kindlasti teise tooni,“ räägib Indrek Raadik, kes astub taas üle pika aja bändiga lavalaudadele.

Aega on läinud ja vaeva on nähtud, nüüd on see projekt valmis lavale astuma.
Indreku plaat „Kas mäletad veel“ on juba mõnda aega plaadipoodides müügil, kuid esinemisteni pole mees veel jõudnud. „Oleme kõvasti vaeva näinud, et lugusid live´i jaoks huvitavaks teha ja et kõik kuulduks nii nagu soovime!“

Kui inimesed arvavad, et Indrek on marurahulikuks muutunud, siis tegeikult see nii ei ole.
„Kui arvestada, mis muusikat me mängime siis mingit suurjoonelist show-d me ei tee. Anname nii energilise live´i, millega võime ise rahule jääda,“ jutustab Indrek.

Küsimuse peale, kas tõesti ei saa enam kunagi sellist energilist ja tormikat Indrekut laval näha, nagu aastate eest, jääb mees mõttesse: „Ikka näeb! Laval on ju lahe!“

Live leiab aset juba sel reedel ööklubis Str& ja bänd astub lavale umbes südaöö paiku.
Esitamisele tulevad kõik plaadil olevad lood ja mõni uus äkki lisakski!

Soovid plaadimaterjaliga tutvuda? Vaata SIIT!

 

Leemet Prits

Buduaar.ee tegevtoimetaja