Reklaam sulgub sekundi pärast

Ines Karu:

{:244460 width=100 height=126 align=right}Ines Karu on äärmiselt kaunis ja aus inimene. Meile on ta pigem tuntud tantsijana, kuid tegelikult on ta igapäevaselt tööl ka oma firmas turundusjuhina. Räägime Inesega elust- tema lapsepõlvest, tööst, hobidest  ja natuke ka suveplaanidest ning unistustest.

{:243573 width=250 height=409 align=right}Ines Karu on äärmiselt kaunis ja aus inimene. Meile on ta pigem tuntud tantsijana, kuid tegelikult on ta igapäevaselt tööl ka oma firmas turundusjuhina. Räägime Inesega elust üldiselt ja natuke ka tema suveplaanidest ning unistustest.


Kuidas Sa avastasid enda jaoks kõhutantsu?
 
Kui vanematega Türgit külastasin. Sellest on nüüd möödas pea 10 aastat.

Kas Sul on veel hobisid? Kas Sul on nende jaoks ka aega?
Hobisid on mitmeid, kuid nendega tegelemiseks tuleb aega võtta. Talvel meeldib käia lumelauatamas ja mägisuuska sõitmas, suvel tennist mängimas. Regulaarselt õpin ka hip-hop tantsu ning peatselt lähen Soome Hawaii Hula ja Tahiti tantsu koolitusele, mida plaanin eestlastele kättesaadavamaks teha.

Oled hetkel Mothercare-is turundusjuht. Kuidas Sa sellise töö peale sattusid? Kas Mothercare on Sinu projekt?
Idee tuli ema isiklikust vajadusest, kui mu väikeõde veel päris pisike oli. Tollal polnud lasteriiete valik kuigi suur. Kuna olin ka just rahvusvahelist äri õppima asunud, ütlesin projektile jah. Seega on tegemist ühisprojektiga.

Millise inimesena kujutad Sa ennast ette 10 aasta pärast. Kas Sa arvad, et oled järginud pigem oma isa eeskuju ja
Sinust on saanud ärinaine või oled pigem koduperenaine?
Usun, et minu elu saab kindlasti olema seotud nii ettevõtluse kui ka “kaunite kunstide” tegevusalaga. Olen väga kõrge eneseteostusvajadusega inimene ning püüdlen pidevalt edasi- vähesega ei rahuldu. See kõik on tõenäoliselt geenidest.
Abielu ja lapsed tuleksid siis kui hetk selleks õige tundub.

{:243555 width=250 height=368 align=left}Kelleks tahtsid lapsena saada?
Sisehaiguste kirurgiks, politseinikuks, mägisuusatajaks ja näitlejaks…Tahtsin olla multifunktsionaalne ja kõiges parim.  Olla tark, imetletud, julge, ainulaadne ja andekas.

Kui Sul oleks valida, kas olla väga ilus ja rumal või kole ja tark- kumba Sa valiksid? 
Oleksin ilus ja teeks kõik endast oleneva, et targaks saada. Targaks saadakse õppides!

Mida Sa hindad inimestes?
Imetlen inimesi, kes on iseseisvad, ausad, targad, julged, järjekindlad ja edasipüüdlikud, teavad mida tahavad, peavad alati sõna, positiivselt meelestatud, lõbusad ja loomingulised.

Kas tuntus Eestis on pigem kasuks või kahjuks?
Igas halvas on ka pisut head või vastupidi. Tuntus tuleb nii kahjuks kui ka kasuks. Olen õppinud sellega elama ja armastan oma elu.

Kas oled selleks suveks ka plaane teinud? Mida ootad sellelt suvelt?
See suvi  tuleb töökas ja ennastarendav, kuid pean suutma ka aja maha võtta, sest muidu kaob lihtsalt jõud. Võibolla lähen juuli lõpus paariks nädalaks merele, et augustiks välja puhata. Augustis on Mothercare ostumiiting Inglismaal ja turunduskoolitus Iirimaal.

Kas Sa vaatad, mida sööd või on Sul oma hea vormi saavutamine suhteliselt lihtne?
Ma söön, mis mulle maitseb. Ei piira ennast, kuid eelistan tihtipeale just tervislikku toitu nagu hautatud juurviljad, salat, kala, pasta jms.  Lihtsalt maitseb paremini.  Vormis aitab hoida ka trenn ning liikuv ja aktiivne eluviis.

Kuidas Sulle meeldib nädalavahetusi veeta?
Meeldib sõpradega ja lähedastega aega veeta ning ka klubis pidutseda. Ilusa sooja ilma korral sõidan nädalavahetustel Prangli saarele, kus on tohutult lõõgastav ja mõnus.

{:243556 width=250 height=374 align=right}Mis on Sinu arvates elu mõte?
Elu mõte on elada elu nii, et oleksin õnnelik, tunneksin rahulolu ja suudaksin endast positiivse märgi maha jätta. Tahan ennast teostada ja  nn.”to make a difference”

Kas Sul on ka oma iidolid? Kes nad on?
On palju inimesi, kes väärivad imetlust ja austust. Eesotsas minu vanemad.

Oled kätt proovinud nii televisioonis kui ka raadios, kas Sind võib neis kunagi veel kohata? Kumba oled rohkem nautinud?
Raadios olen intervjuusid andnud, aga dj´ks ei kipu. Tuleb osata valikuid teha ja juba ilmnenud häid oskusi arendada.
Väga nautisin Õllesummeri saate juhtimist- televisioon on vaheldusrikas ja huvitav. Osalen rõõmuga teleprojektides, mis mulle huvi pakuvad, kasulikuks osutuvad ja motiveerida suudavad.

Paljud kadestavad Sind kuna oled Armin Karu tütar ja Sul on elus tänu sellele rohkem võimalusi. Kas Sa arvad, et see on nii?
Vanemad on pakkunud mulle seda, mida lapsele ikka pakkuda tuleks ning see, kes minust saab, on eelkõige minu enda teha. Olen tänulik, et olen saanud õppida heades koolides, käia laagrites ja trennides.  Mina pean oma unistuste teostamise eest samuti võitlema nagu kõik teised! Kade pole vaja olla! Kui midagi väga tahta ja selleks omalt poolt kõik teha, siis pole miski võimatu. Tuleb endasse uskuda ja tegutseda, mitte ootama jääda.

Kas Sul on veel täitumata unistusi? Millised need on?
Unistused muudavad maailma, nii ütleb Rocca al Mare kooli slogan. Ja ma tõsiselt usun sellesse. Mul on palju unistusi. Väiksemate hulgas soov minna välismaale ennast arendama. Kõigest muust ja täpsemalt räägin siis, kui aeg on küps.

Tekst: Teele Teder
Fotod: Indrek Kasesalu