Reklaam sulgub sekundi pärast

Ines Karu: “Armastus ei küsi!”

Kui oluline on naistele meeste rahakoti paksus ja kas see ongi üleüldse kõige tähtsam? Kas mees peab ilmtingimata teenima naisest rohkem? Uurisime, mida arvavad asjast Buduaari foorumikasutajad. Ines Karu on aga seisukohal, et tõeline armastus ei küsi.

Kui oluline on naistele meeste rahakoti paksus ja kas see ongi üleüldse kõige tähtsam? Kas mees peab ilmtingimata teenima naisest rohkem? Uurisime, mida arvavad asjast Buduaari foorumikasutajad. Ines Karu on aga seisukohal, et tõeline armastus ei küsi.

Elu on läinud selles suunas, et tänapäeva ühiskonnas on rahal väga oluline roll. Ilma selleta pole Sa keegi ja ei suuda enesele ka midagi lubada. Kõik maksab ning aina enam veendume selles, et raha paneb kõik soovitud rattad käima. Just sellepärast tekibki küsimus, et kui olulist rolli mängib mehe rahakott suhtes ja kas tõesti on naised nõus armastuse tagaplaanile lükkama? Vaatame, mida arvavad meie foorumikasutajad.

Enamik foorumikasutajaid on arvamusel, et mehe rahakoti paksus suhte loomisel rolli ei mängi ning selle järgi nad endale meest ei vali. Olulisem on, et koos oleks hea olla ja et suhtes valitseks armastus. Kasutaja  PizikeGirly kirjutab: "Ma ei vaata meest tema rahaseisu järgi ega rahakoti paksuse järgi. Oluline on mulle see, et temaga oleks hea. Kuigi tunnistan, et mul on põhimõte, et mees võiks naisest rohkem teenida. Hetkeline olukord on aga näiteks vastupidine ja ma ei kurda, kuna armastan teda hoolimata sellest, kui palju raha tal on. Hakkama saame igal juhul."

Osad kasutajad jällegi leiavad, et rahakoti paksus on mingil määral siiski oluline, sest sellist kaaslast, keda ise üleval peab pidama, nad ei taha. Mees võiks endaga ise hakkama saada ja tegelikult peaks ta olema suuteline vajadusel ka oma pere ära elatama.

Leidub ka kasutajaid, kes arvavad, et mida paksem rahakott mehel on, seda parem. Kasutaja Alexxandra kirjutab: "See on oluline, et mees ei hakkaks ise rahapuuduse tõttu vinguma ja halama. Väga ebamehelik ja täielik turn-off."

Küsisime ka tantsijanna ja turundusjuhilt Ines Karult, kas tema vaatab meest rahakoti järgi. "Ta peaks ikka ise hakkama saama, mitte naise kulul elama, siis on kõik normaalne ja suhe peaks hästi toimima. Rahakoti paksusel sellisel juhul suuremat tähtsust pole. Vaatan ikka meest, mitte tema rahakotti. Ka vastupidine versioon kus naine kaaslase kulul elab, pole just minu maitsele," vastas Ines. Peamiseks peab ta aga siiski seda, et paar ennast suhtes hästi tunneks - kui mehele pole probleemiks see, et naine rohkem teenib või vastupidi, siis on kõik hästi.

Foorumis leiad teema siit.

 

Alice Kess