Reklaam sulgub sekundi pärast

Inim-Barbie langes vägivaldse rünnaku ohvriks ning otsustas oma välimust muuta

Möödunud aastal ütles 29-aastane Ukraina modell Valeria Lukyanova, kes on tuntud rohkem inim-Barbie nime all,  et ei ole enam rahul oma õblukese kehaga ning on sellest ajast peale käinud jõusaalis muskleid pumpamas.

Möödunud aastal ütles 29-aastane Ukraina modell Valeria Lukyanova, kes on tuntud rohkem inim-Barbie nime all,  et ei ole enam rahul oma õblukese kehaga ning on sellest ajast peale käinud jõusaalis muskleid pumpamas.
Millest aga selline meelemuutus?

 


Kuus kuud tagasi teatas Valeria, et langes rünnaku ohvriks, kus kaks võhivõõrast inimest ründasid teda vägivaldselt ning inim-Barbie otsustas pärast taastumist, et nüüd tahab ta välja näha nagu "Amazonase naissõdalane" - tugev ja lihaseline.
Lukyanova astus äsja rünnakujärgselt esimest korda avalikkuse ette, olles vahepeal hoidnud 6 kuud madalat profiili. Ja ta tegi seda vägagi vürtsikate fotodega.

29-aastane modell, kes on end "peidus" olemise ajal vägagi muskliliseks treeninud, teatas, et avaldatud fotod on tehtud kevade saabumise auks.
Kaamerasilmale meelalt poseerides ütles Valeria: "Kevad tuli sel aastal hilja, kuid vähemalt on see nüüd kohal. See inspireeris mind tegema fotosessiooni, kus taustaks on ilus ning lokkav loodus. Oi, kuidas ma kevadet armastan!"
Valeria, kes väidab siiani, et tema välimus on 100 protsenti loomulik (välja arvatud rinnapartii), tundub olevat taas heas tujus pärast möödunud aasta novembris juhtunut.
Naise sõnul langes ta Ukrainas oma kodu lähedal juhusliku rünnaku ohvriks. Rünnaku käigus oli teda löödud ning kägistatud kahe võhivõõra mehe poolt. Ning hiljem sattus ta seetõttu ka haiglasse, kuna tema näol olid rünnakujärgselt haavad, mis ravimist vajasid.

Paljud on süüdistanud nukule sarnanevat modelli selles, et lugu rünnakust on väljamõeldis ning tegelikult viibis naine hoopis iluoperatsioonide tõttu haiglas. Lukyanova eitab seesuguseid väiteid. 
Eelmisel aastal tunnistas Valeria, et soovib nüüd hoopis sarnaneda Amazonase naisele, sest kõik seesugused naissõdalased on tema jaoks inspireerivad.
"Neil on nii ilusad ja tõelistele sõdalastele kuuluvad kehad," ütles inim-Barbie, kes on abielus Ukraina ärimehe, Dmitry Shkraboviga.
"Ma tahan endale samasugust keha. Mulle ei meeldi enam minu praegune figuur, see vajab muskleid"
Valeria Instagrami kontolt võib näha, et ta võtab jõusaalis käimist tõepoolest tõsiselt ning on postitanud sinna mitmeid selfie'sid oma treeningutest.

Miljonid Valeria fännid on ülirõõmsad, et nende iidol on tagasi ja teeb seda, mida alati: poseerib nappides riietes!
Ent kriitikuid ei paista inimnuku tagasiolek sugugi rõõmustavat. Kriitikud on postitanud internetti mitmeid õelaid kommentaare.

42-aastane kriitik Irina Korol kirjutas järgmist: "Ma arvan, et ta mängis nooruses liiga palju Barbie nukkudega. Ning kui ta vanemaks sai, siis ta vihkas enda loomulikku keha, sest see ei olnud nii ideaalne kui nuku oma. Ja nüüd see vaene noor naine annab endast kõik, et Barbie sarnaseks saada."

Valeria, kes on oma suurimaks missiooniks elus teinud Barbie nuku jäljendamise väidab, et ta on loobunud alkoholist ja suitsetamisest ning läinud üle rangele dieedile, süües vaid väga väikeseid koguseid toorest kala ning juues värskelt pressitud mahla ja puhast vett.

See on juba edasiminek võrreldes möödunud aastatega, kui Valeria väitis, et ta toitub vaid veest ning "kosmilisest mikro-toidust".


Allikas: dailymail.co.uk

[gallery ids="2073620,2073626,2073632,2073637,2073641"]