Reklaam sulgub sekundi pärast

INIMESED SOOVITASID BEEBILÕUSTAL tema isa solvanud noormehele peksa anda

Hinnatud räppar Beebilõust, kodanikunimega Andrus Elbing on oma skandaalsete tegude läbi jätnud inimestele mulje nagu tema näol oleks tegu karmi ja verd ihkava mehega. Ja eks räpparid peavadki teatud imidžit hoidma, et nad rahvale peale läheksid - kellele ikka meeldiks laval vaadata räpparit, kes laulab lilledest ja ükssarvikutest. 

Tegelikkuses võib karmi välimuse taga peituda aga hoopis pehmem pool ja selline külg on peidus ka Andruses. Pühapäevase isadepäeva raames postitas räppar sotsiaalmeediasse südamliku foto, kus ta isa haual käis ning sellele kaks küünalt asetas. Hauakivile on Beebilõust omaenese käega kraapinud sõna "isa." 

Kõnealune foto jäi aga ette ühele noormehele ning viimane saatis Andrusele privaatsõnumi, kus küsis, kas mees külastas enda homost isa hauda. Seepeale postitas räppar Instagrami story, kus avalikustab inimese nime ning küsib, et kas keegi teab, kus ta elada võiks. Otse loomulikult arvas enamik jälgijatest koheselt, et Andrus kavatseb talle peksa anda. 

Tegelikkuses soovis räppar selgitada küsimuse esitajale, mida lähedase kaotus tähendab ning vastava postituse tegi ta ka sotsiaalmeediasse. "Tänan tagasiside eest. Paljud arvasid, et soovin sellele poisile peksa anda ja soovitasidki seda teha. Tean - rahvas tahab alati verd, aga see polnud kindlasti minu eesmärk. Pigem soovisin poisiga vestelda väheke teemal "lähedase kaotus." Nüüdseks on noormees vabandanud ja oma IG konto kustutanud. Loodan, et ta õppis sellest midagi," selgitas Beebilõust.