Reklaam sulgub sekundi pärast

INNA SÖÖT: naine, tee endale pai

See on päris huvitav kuidas Elu ikka toimib. Mu Elu on viimane nädal olnud nagu..oh ma isegi ei leia seda ühist nimetajat, kuidas seda nimetada, aga ehk siiski: KIRGLIK ja väga Intensiivne. Ma olen loomas midagi väga ägedat ja astumas lähemale enda Unistusele, vähemalt ühele neist.

See on päris huvitav, kuidas Elu ikka toimib. Mu Elu on viimane nädal olnud nagu... oh, ma isegi ei leia seda ühist nimetajat, kuidas seda nimetada, aga ehk siiski: KIRGLIK ja väga Intensiivne. Ma olen loomas midagi väga ägedat ja astumas lähemale enda Unistusele, vähemalt ühele neist.

Ja Hull, nagu ma juba olen, võin ma ennast väga kiiresti selle virvarri sisse täiesti ära kaotada ja ennast ehk ka ära unustada. Kas ma naudin seda, mida ma teen? JAH! Kas see on äge, mida ma loon? JAH! Kas see kannab, mida ma teen? JAH. Aga mis siis juhtus? Ma tulin täna koju ja minus kerkis üles tohutu süütunne. Mina olen terve päev linnas ringi tuuseldanud, nüüd jõuan koju ja tahan lihtsalt olla. Samas miski minus (minu Armas Sisemine Kriitik) ütleb: "Misasja Sa seal puhkad, marss püsti, ole nüüd mehele hea Naine, ta tahab ju ka tähelepanu saada". Ja siis küsib mu elukaaslane, et kas ma poes käisin (ma olin ennist helistanud, et kas tal on mingeid erisoove, kui poodi lähen), ma et... oih, ma unustasin ja jälle ma tunnen süütunnet. Elukaaslane tõusis rahulikult püsti, pani riidesse ja ütles, et ta läheb siis ise poodi ja toob süüa. Ja siis ma jään sinna diivanile. Laman rahulikult ja tunnen endas lisaks Süütundele üles kerkimas ka väga suurt Hirmu tunnet. Hirmu sellega seoses, et mis siis, kui ma oma Ägeda ideega läbi põrun? Aga mis siis, kui ma hoopiski õnnestun? Ja nii ma siis dialoogin iseendaga seal diivanil ja järsku hakkan nutma, nagu väike laps... lihtsalt nutan. Nutan välja endast kõik need pinged ja selle vahepealse hoiaku, et "ma pean kogu aeg olema tugev". Ei pea, Nõrk olla on ka väga okei...
Ma olen aru saanud sellest, et kui ma varasemalt karjusin ja "laamendasin" enda rahulolematust, negatiivseid tundeid ja valu oma kaaslase peal välja, siis täna ma seda enam ei tee. Tema ei vastuta mitte kuidagi nende tunnete eest, mis minus esile kerkivad. Need on minu tunded ja kui need on minu tunded, siis ma ei pea nende tunnetega teisele lähedasele inimesele liiga tegema, veel enam haiget.
Täna, kui minusse on kerkinud mingid pinged, siis ma lihtsalt Nutan. Nutan nagu väike beebi, lahinal. Kui vaja, siis võtan ka oma kaks imearmsat kiisut, Nikita ja Shmigeli, ka kaissu. Ma luban endal olla just nii, nagu ma parasjagu olen.
Kui Elukaaslane poest tagasi tuli, siis ma koheselt ta ette ei jooksnud, et noh, tule, lohuta mind nüüd... ma lihtsalt olin edasi seal diivanil. Ta tegi söögi valmis, kutsus mind sööma, ma istusin ta vastu, oma nutetud silmadega... Me sõime rahulikult ja siis ta küsis mu käest, et kas ma rääkima ka nüüd lõpuks hakkan? Ja siis ma rääkisin talle AUSALT, enda tunnetest. Ja tead, see on nii naljakas, kuidas meie armsad mehed kohati üldse ei saa aru, millest me neile räägime. Ta kuulab mu ära ja siis ütleb mulle, et ta ei saa mitte midagi aru. Ma siis mõtlesin, et no hea küll, ma proovin siis nii "meestikeeli" rääkida. Räägin, ja lõpuks ta saab aru, mida ma räägin, ja peegeldab mulle vastu seda, mida ma talle just rääkinud olen.


Ja siis korraga, ma istun ta vastas ja saan aru. Ma küsin tema käest luba, et PALUN, kas ma võin olla selline, nagu ma olen?
No misasja, Inna? Miks Sa pead kelleltki luba küsima Ise-Enda kohta?

Ilus Suhe on see Suhe, kus Sa saad ja JÄÄD alati Ise-Endaks.
Ilus Suhe on Aus Suhe. 
Ilus Suhe on Suhe, kus kumbki Aktsepteerib teineteist just sellisena, nagu kumbki on. 
Ilus Suhe on Partnerlus. 
Ilusas Suhtes Vallutatakse KOOS Maailma, toetades teineteist täpselt nii, nagu kumbki seda oskab.
Ilus Suhe ON Tingimusteta Armastus.
Ilus Suhe ON VABADUS.

Aitäh Sulle, Raiko!

Kallistan
Inna

Loe Inna blogi Facebookis siin