Reklaam sulgub sekundi pärast

INSTAGRAMIS LEVIB UUS väljakutse, mis seotud eneserahuldamisega

Sinu Instagrami uudistevoosse võib maikuu jooksul ilmuda fotosid, mis seotud eneserahuldamisega. Nimelt veedetakse sel kuul masturbeerimise kuud, mis on seotud 30 päeva kestva "The Self Pleasure" väljakutsega. Väljakutse eesmärgiks on vabaneda tabudest, mis seotud eneserahuldamisega ning tuua see igapäevaseks jututeemaks, vahendab Metro.co.uk

Väljakutse taga on Amy Baldwin ja April Lampert, kes teevad ka "Shameless Sex" nimelist podcast'i

"Nii paljud inimesed ei tunne oma keha. Nad on kogenud kas hülgamist, mingit traumat või lihtsalt häbenevad ennast, kuid sooviksid tunda ennast rohkem elusa ja seksuaalsena," rääkisid naised intervjuus. 

Baldwin ja Lampert sõnasid, et soovivad väljakutsega panna inimesed ennast regulaarselt rahuldama ning kliimaksi otsimise asemel leidma hellust. Kuidas sellega siis aga liituda saab?

Väljakutse jooksul pead iga päev vähemalt 10 minutit masturbeerima. Eneserahuldamise ajal ei tohi kasutada seksmänguasju ega vaadata pornot, vaid tuleb kasutada käsi ning fantaasiat. Lisaks sellele tuleb lisada Instagrami fotosid oma teekonnast. Praktikas tähendab see seda, et näiteks kommenteerid oma rahuldamist kümne sõnaga, teed sellest pildi ning postitad sotsiaalmeediasse. 

"Vaata, milline su kalender välja näeb ning leia sealt aega enesele. Pea meeles kuulata oma keha ning täida selle soovid," annavad naised nõu. 

Nad loodavad, et väljakutse järel on inimesed õppinud oma keha paremini tundma.