Reklaam sulgub sekundi pärast

INSTAGRAMISTAAR LIZA LIND tahaks poolpaljaste fotode asemel rohkem sisu

Imekaunis sotsiaalmeediastaar Liza Lind, kelle Instagrami kontolt võib leida nii kadestusväärseid bikiinipilte kui ka lummavaid reisikaadreid, tunnistab, et ta tahaks sotsiaalmeedias näha rohkem panustamist ja vaeva nägemist. Kaunitar nendib, et poolpaljad fotod toovad küll ohtrasti uusi jälgijaid, kuid see pole tema silmis sugugi põnev ega sisukas.

Liza Lind kirjutab: "Ma olen viimasel ajal tundnud, et mul ei ole motivatsiooni oma uusi ja põnevaid reisipilte Instagrami üles riputada.

Põhjuseid on mitu:

1. Vahel ma näen postituse tegemisega väga palju vaeva ja teen rohkelt tööd, kuid kokkuvõttes saab see postitus palju vähem meeldimisi ja kommentaare, kui näiteks postitus, millega ma üldse pole vaeva näinud.

2. Minu motivatsioonile mõjub see laastavalt, kui ma näen, et poolpaljad sisutud fotod toovad hetkega palju uusi jälgijaid ja samas sisurohked postitused, millega on vaeva nähtud, ei saa pooltki seda tähelepanu. 

Ma mõtlen vahel, et kui sa lood sisu, mis sulle endale meeldib, siis ei lähe sul Instagramis tööalaselt üldse hästi. Samas kui sul läheb influencerina hästi, siis tuleb selle nimel tihtipeale ohverdada oma sisemine vajadus luua midagi tõelist."

Naine lisab veel, et teda häirib väga ka asjaolu, et antud hetkel peab põhimõtteliselt igaüks, kellel vähegi jälgijaid on, ennast juba influenceriks, kuigi tegelikult tuleb tema sõnul selle nimel ikka palju vaeva näha ja tööd teha, et suunamudijaks saada.