Reklaam sulgub sekundi pärast

Intervjuu: Evian Summer Model 2011 võitja Mari-Liis Suvi

Evian Summer Model 2011 tiitli pälvis Mari-Liis Suvi. Kaunis neiu on pärit Tallinnast ja peale modellinduse tegeleb veel ka tantsimisega.

Evian Summer Model 2011 tiitli pälvis Mari-Liis Suvi. Kaunis neiu on pärit Tallinnast ja peale modellinduse tegeleb veel ka tantsimisega.

Mis tunne on olla võistluse võitja?  Esialgu võit päris kohale ei jõudnudki, tunne oli kui jõuludel, kus õhtu lõpuks oli koguneud rohkelt kingitusi, mida tuli aina juurde ja juurde. Olgem ausad, meile kõigile meeldib kingitusi saada. Hea tunne oli, kui teised oma siirate kallistustega häid soove ja komplimete jagasid. Modellindus on minu jaoks midagi, mis annab mulle omapärast energiat ja inspiratsiooni. Kindlasti soovin sellega ka tulevikus tegeleda ning annan endast parima, et neid uksi veel minu jaoks avaneks.

Räägi natuke lähemalt, mis võistlusel tegema pidi?  Võistlus hõlmas voore, kus kõik said end erinevast küljest näidata. Esimene voor oli tantsuvoor, mis nii korraldajate kui vaatajate sõnul tõmbas ürituse hooga käima ning kandis endas edasi rohkelt energiat. Hiljem tehti meile Wella poolt soengud ning valmistusime nii laval pildistamise- kui ka catwalkivooruks. Üheks ärevust tekitavaks osaks oli kindlasti kolmas voor, mis hõlmas telemodelli andekust ehk oskust loosiga tõmmatud toodet tutvustada. Tiim, kes meie ümber sabistas, oli fantastiline. Juba Pärnusse jõudes tehti meile Avoni poolt kõigile makeup ning vaadati välja õhtused riided. Soe tunne oli sees, nähes, kuidas meie eest hoolitsetakse. 

Kas võit tuli ootamatult? Konkurents oli tugev?  Võit tuli kindlasti ootamatult, sest minu kõrval seisid veel 9 imekaunist tütarlast, kes kõik väärisid tiitlit. Sellest konkursist väljusid kõik võitjatena. Kohtusime imeliste inimestega ning siiani meenutan seda kui maa-välist kogemust. Pärnusse minekuga kaasnesid ka eelarvamused. Varasemalt olin teisi kohanud vaid finalistide Top10-es ning peale selle, et kõik olid äärmiselt kaunid, ei osanud ma oodata, kui fantastiline punt meist saab. Kõik klappisid omavahel esimestest koosveedetud minutitest. Igaüks oli omamoodi ning see täiustas meid veelgi.

Suvi on meil olnud ilus ja päikeserohke, kuidas hoolitsed oma näonaha eest suvel?  Usun, et ei ole inimest, kes oma naha korrashoiule käega lööks. Külastan kosmeetikut kui vaja ning meigitooteid kannan ma vähe. Kui varasemalt ei olnud ma väga veesõber, siis viimastel aastatel on vee joomine minu jaoks sama loomulikul kohal kui hambapesu. On ette tulnud kordi, kuidas mu isa ei jõua ära imestada, kui palju üks inimene võib vett kaanida. Vesi teeb kindlasti oma töö värske, elurõõmsa ja tervislikuma keha suunas.

Mis on su lemmikmeigitooted, mis on alati sul käekotis olemas?  Kui peaksin nimetama kolm toodet, mis minu kotist leida võib, siis nendeks on huulepalsam, lõhnaõli ning silmaalune peitekreem. Kuid arvan, et kindlasti ühe kihvti õhtu juurde kuulub ka makeup, mis tahes-tahtmata annab veel õhtule vunki juurde. 

 

Annett Grossfeldt

 

 

[gallery ids="1937769,1937777,1937781,1937789,1937798,1937806,1937810,1937818,1937826,1937832,1937840,1937847"]