Reklaam sulgub sekundi pärast

ISAC ELLIOT ANDIS VÄLJA UUE SINGLI “EYES SHUT”

TEINE single Isac Ellioti singlite kogumikust on väljas. Popstaar Isac Elliot andis septembris teada, et kuni aasta lõpuni annab ta iga kuu esimesel reedel välja ühe singli. Esimene single "AYO" anti välja septembri esimesel nädalavahetusel ning nüüd järgneb sellele uus singel "EYES SHUT".

“Ma olen väga põnevil, et saan kord kuus singli avaldada. Ma arvan,et "AYO" oli ideaalne avasingel "FAITH" konseptsioonile. Ma tahtsin, et teine singel oleks meloodilisem ja samas väga tantsuline lugu. "EYES SHUT" on lugu, mida ei saa võrrelda ühegi minu varasema looga. See on produtseeritud sõnulseletamatult vahva kiiksuga. Ma olen väga uhke selle loo üle. Nagu "New Way Home" kunagi, on see lugu mulle tähtis ja eriline. Mul on väga hea meel, et te saate sellest nüüd osa,” räägib Isac.

"EYES SHUT" loole ilmub juurde ka video, mis filmiti paar nädalat tagasi Norras. Video ilmub 13. oktoobril.

“Olen elevil, et "FAITH" saab endale ka visuaalse poole. See, kuidas kõik ka visuaalselt välja näeb, annab muusikale palju juurde. Sellel on kindel kontseptsioon, mis läbivalt kõiki seob, aga rohkemat ma ei soovi reeta. Kõige hiljem saab kõik avalikuks detsembris,” räägib Isac.

"FAITH" idee sündis eelmisel suvel, kui Isac pani pärast üht stuudiosessioni tähele, et olemas on poole albumi jagu väga häid lugusid. “Mul tekkis tunne, et ma ei tahtnud neid vaid endale hoida. Tahtsin, et inimesed saaksid neid kuulda võimalikult ruttu. Seega tulime mõttele avaldada igal kuul üks lugu. Tavaliselt läheb aega kuni aasta, et valmis lugu välja anda ning selleks ajaks on artist juba ise edasi uute asjade juurde liikunud. Mul on väga hea meel, et saan neid lugusid esitleda nüüd, kus need ka minu enda jaoks veel värsked on. Ma usun, et fännid on sama elevil kui ma isegi,” kommenteerib Isac.

KUULA SINGLIT "EYES SHUT" SIIT