Reklaam sulgub sekundi pärast

Isac Elliot soojendab Soomes ja Norras One Directionit

Soome pop-sensatsioon Isac Elliot soojendab 27. juunil Helsingi Olümpiastaadionil esinevat One Directionit. Norras massiivse populaarsuse saavutanud Isac Elliot soojendab One Directionit ka Oslos 19. juunil toimuval kontserdil. 

Soome pop-sensatsioon Isac Elliot soojendab 27. juunil Helsingi Olümpiastaadionil esinevat One Directionit. Norras massiivse populaarsuse saavutanud Isac Elliot soojendab One Directionit ka Oslos 19. juunil toimuval kontserdil. 

Isac, kes on ka ise suur One Directioni fänn, ütleb: “Mulle väga meeldib 1D. Ma arvan,et “Steal My Girl” on üle pika aja üks parimaid poplugusid. Ma olen nende lugude põhjal oma laulmist harjutanud ja nende live esinemiste DVD-sid mitu korda vaadanud. Minu jaoks oli suur asi, et mind kutsuti neid Helsingi ja Oslo kontserdile soojendama. See on parim asi üldse ja milline au! Nii vinge on näha sellist showd kogu selle melu keskel. Ma arvan, et ma õpin sellest palju.”

Isac Elliot, kes külastab tihti Los Angeles`t, sõlmis uue manageerimislepingu Ameerika agentuuriga Primary Wave. Isac kohtus juba eelmisel aastal mõne Primary Wave`i artistiga ja ühte neist, Ceelo Green`i võis näha ka tema Instagrammi pildil: http://bit.ly/1ES2IbR

”Kogu meie Primary Wave`i meeskond on ülimalt elevil koostööst Isac Elliotiga ja me kõik usume, et ta on järgmine ülemaailmne teismeline superstaar,” ütleb Larry Mestel, Primary Wave`i CEO. ”Ta on meile prioriteet ja me aitame meeleldi tal laiendada oma brändi ja fännibaasi üle kogu Ameerika.”

Isac Elliot on üks edukaimaid ja paljulubavamaid Soome artiste, kes on juba väja andnud kaks albumit: Wake Up World (2013) ja Follow Me (2014). Isac on esimene Soome artist, kes võitis MTV Parima Soome Artisti auhinna kaks aastat järjest ja jõudis Billboard`i Next Big Sound listi. Isac tegi Soomes ka filmiajalugu oma dokumenataalfilmiga Dream Big: The Movie ja oli Soomes ja Norras ülipopulaarse koomiksi Piilupart Donald`i kaanestaar ja nimitegelane. 

Isac`i sotsiaalmeedia numbrid on silmapaistvad- üle 37miljoni Spotify striimi, enam kui 20 miljonit vaatamist Youtube`is, 271 tuhat Instagrami järgijat, 131tuhat Facebooki järgijat ja üle 71tuhande Twitteri järgija.

 

https://www.facebook.com/IsacElliot

https://instagram.com/isacelliot/

https://twitter.com/isacelliot

http://www.isacelliot.com/