Reklaam sulgub sekundi pärast

Isac Ellioti uues muusikavideos näeb kaadreid ka Eestit külastanud tuurist

Isac Elliot ajas 2014. aastal fänne hulluks oma viimase tuuriga “Save A Girl Tour”, mille kaadreid näeb nüüd tema värskes muusikavideos “Just Can`t Let Her Go”. Vaata videot allpoolt!

Isac Elliot ajas 2014. aastal fänne hulluks oma viimase tuuriga “Save A Girl Tour”, mille kaadreid näeb nüüd tema värskes muusikavideos “Just Can`t Let Her Go”. Vaata videot allpoolt!

Isac käis kriitikute poolt kiidetud tuuri käigus ka Eestis, esinedes Tallinnas klubis Factory. Lisaks Eestile liikus tuur ka läbi Norrast, Rootsist ja Soomest. Norras, Oslos oli Isac Elliot noorim artist läbi ajaloo, kes on suutnud Spektrum Arena välja müüa.

Isac Elliot on üks Soome paljulubavamaid ja andekaimaid artiste, kes müüs oma 2014. aasta novembris ilmunud albumi “Follow Me” Gold staatusesse ja debüütalbumi “Wake Up World” Platinum staatusesse. Isac on ühtlasi ka ainus Soome artist, kes on võitnud MTV “Parima Soome Artisti” auhinna kahel aastal järjest ja tegi teleajalugu oma dokumentaaliga “Dream Big: The Movie”. Isac on ka ainus teadaolev Soome kuulsus, kellel on oma tegelaskuju ülimenukas “Piilupart Donald`i” koomiksis, kaunistades Soomes ja Norras ka selle esikaant. Isac`i sotsiaalmeedianumbrid on lausa klass omaette, kogudes Spotifys enam kui 31 miljnonit kuulamist, Youtube`is üle 17 miljoni vaatamise, Facebookis üle 129 like`i, Twitteris üle 65 tuhande järgija ning omades Instagramis lausa 241 tuhat järgijat.

 

Just Can’t Let Her Go – live video: http://smarturl.it/JCLHG_LiveVideo

Making Of Follow Me – mini seriaal: http://smarturl.it/MakingOfFollowMe

Pressi pildid: http://bit.ly/IsacElliotPress

Facebook: https://www.facebook.com/IsacElliot

Instagram: http://instagram.com/isacelliot

Twitter: https://twitter.com/isacelliot

Koduleht: http://www.isacelliot.com/

 

Buduaar.ee