Reklaam sulgub sekundi pärast

ISUTAB RASVANE FRIIKARTUL: see tähendab midagi väga olulist

Meil kõigil tekivad vahel lausa meeletud isud millegi kindla järele ning üldjuhul sellises olukorras leitakse ka võimalus soovitud toit endale kas koju osta, ise valmistada või restoranis tellida. Kuid mõned isud on üsnagi ebatervislikud ning on võimalik, et need viitavad tegelikkuses hoopis tõsisemale terviserikkele või toitainepuudusele.

Meil kõigil tekivad vahel lausa meeletud isud millegi kindla järele ning üldjuhul leitakse sellises olukorras ka võimalus soovitud toit endale kas koju osta, ise valmistada või restoranis tellida. Kuid mõned isud on üsnagi ebatervislikud ning on võimalik, et need viitavad tegelikkuses hoopis tõsisemale terviserikkele või mõne toitaine puudusele.

Kui sind isutab juba mõnda aega rasvaste frii- või praekartulite järele, siis terviseekspertide sõnul tähendab see, et organismil on kaltsiumipuudus ning loomulikult rasvasest süsivesikurikkast toidust seda ainet kätte ei saa.

Selle asemel, et friikartuleid süüa, tuleks hoopis piimatooteid tarbida - parimad kaltsiumiallikad on keefir, hapupiim, Kreeka jogurt, maitsestamata jogurt ja rasvased juustud.

Ning ka kartulite valmistamisel võiks valida tervislikuma alternatiivi. Valmista kodus ise friikartuleid, lisades vähesel määral kvaliteetset oliiviõli või ghee'd ning maitsesta värskete ürtidega. Rasvase kastme asemel vali kohupiimapõhine dipikaste või Kreeka jogurt.

Allikas: health