Reklaam sulgub sekundi pärast

JA ONGI NII!? Grete Klein tegi ootamatu paljastuse

Power Hit Radio saatejuht Brigitte Susanne Hunt kutsus sellel nädalal oma videoblogisse külla Padjaklubi Laura ehk Grete Kleini. Juttu tuli välimusest, kehakaalust, blogiauhindadest ja muudest tegemistest. Lisaks tegi Padjaklubi Laura ootamatu paljastuse oma blogi kohta, mis valmistab suure pettumuse tema fännidele. 

Brigitte uurib Lauralt, et kui tema on läinud ainult paksemaks, aga Laura on oma elu parimas vormis, siis kuidas on see tal õnnestunud. "Me olime tüdrukutega terve suve maal ja ega meil seal eriti süüa ei olnud. Sõime hapuoblikaid," naeris Laura. "See number sinu kaalul ei oma mitte mingisugust tähtsust. Ma arvan, et eneseusk tuleb vanusega. Kui teed seda, mida armastad ja oled enda vastu aus - see ongi kõige alus," lisas ta. 

Seejärel räägib Brigitte, et Laura on viimasel ajal muutunud: "Sa ei postita sotsiaalmeedias enam nii tihti. Kas kõik on sul ikka hästi? Kas kõik on korras? Või lihtsalt otsustasid, et privaatsus on see nüanss, mida soovid elus tagasi saada?"

"Laura puhul on selline asi, et tal ei ole sotsiaalmeedias kontot. Seega on hästi raske postitada," vastas Laura. 

Seepeale tuleb naistel juttu blogiauhindadest ning Laura teatab, et ta ei jätka hetkel oma blogipostituste tegemist: "Iga hea asi saab ükskord otsa. Alati tuleb uks õigel ajal kinni lükata, et see asi liiga pikaks ei veniks. Seda on küll nukker öelda, aga Laura blogi hetkel oma postituste tegemist ei jätka."