Reklaam sulgub sekundi pärast

JACKIE CHAN KULUTAS lõbutüdrukute peale miljoneid

64-aastane madinafilmide legend Jackie Chan tunnistab värskes mälestusteraamatus, et lennutas noorena mõtlematult raha tuulde. Kallitele kinkidele, luksusautodele ja prostituutidele kulus mehel miljoneid. Staar süüdistab oma käitumises ebakindlust, vahendab Daily Mail. 

Nooruses esmalt kaskadöörina karjääri teinud Chan, kelle varandust hinnatakse 350 miljonile dollarile, kirjutab raamatus "Never Grow Up," et laristas suure osa oma rahast lõbunaistele ja hasartmängudele. Kõige rohkem raha kulus mehel lõbunaise peale, keda Jackie tundis üksnes Nr 9 nime all. 

"Kui oled elanud vaesuses, annab sularaha sulle kindlustunde. Umbes kümme aastat tagasi kulutasin teiste inimeste söökidele kaks miljonit," tunnistab staar, et käristas tuttavatele kalleid eineid välja. Samuti tegi ta sõpradele kalleid kingitusi: kellasid, autosid, kastide viisi kallist veini. 

Kõige selle keskel kohtles ta enda sõnul aga naisi halvasti. Ka murdis ta oma naisele Joan Linile truudust. Kui Joan rase oli, kartis Jackie, et too himustab vaid tema raha ning seetõttu leiutas ta alailma uusi mooduseid, kuidas seda abikaasa eest peita. 

"Ma pole olnud hea isa eba abikaasa, kuid täitsin oma kohuse poja ja tema ema ees. Käitusin halvasti oma sügava ebakindluse tõttu," avaldab staar.