Reklaam sulgub sekundi pärast

Jacksoni lapsed käivad isa jälgedes

Kadunud popikuninga Michael Jacksoni lähedased on hämmingus, kui sarnased ta lapsed isaga on, kirjutab Showbizspy.

Michael Jacksoni lapsed - 12 aastane Prince Michael, 11 aastane Paris ja seitsmene Prince Michael II (tuntud ka kui Blanket) näitavad juba oma andeid ning panevad pereliikmeid imestama, kui väga nad oma kadunud isale sarnanevad. 

 

 

Kadunud popikuninga Michael Jacksoni lähedased on hämmingus, kui sarnased ta lapsed isaga on, kirjutab Showbizspy.

Michael Jacksoni lapsed - 12 aastane Prince Michael, 11 aastane Paris ja seitsmene Prince Michael II (tuntud ka kui Blanket) näitavad juba oma andeid ning panevad pereliikmeid imestama, kui väga nad oma kadunud isale sarnanevad. "Prince'iga rääkimine on nagu räägiks Michaeliga. Ta on nii tark ja oma ea kohta väga küps. Paris tahab aga lauljaks saada," räägib allikas.

Lapsed elavad praegu vanaema Kathrine juures Californias ning neil on nüüd palju normaalsem elu. "Nad ei kanna enam välja minnes maske. See on nende jaoks uus asi. Seda oleks raske teha olnud, kui nende isa oleks veel elus olnud. Nad ei saanud minna välja, mängida teiste lastega, sest igal pool, kuhu Michael läks, olid ka fotograafid, ihukaitsjad ja kaos. Nüüd on elu normaalsemaks muutunud ja nad on sellega kohanenud," teab perekonnatuttav rääkida.   

Buduaar.ee