Reklaam sulgub sekundi pärast

JADA PINKETT SMITH: “Olin 9aastane, kui vanaema mind ennast rahuldama õpetas!”

Will Smithi abikaasa Jada Pinkett Smith vestles Facebooki saate uues osas oma 17-aastase tütre Willow' ja 64-aastase ema Adrienne Banfield-Jonesiga. Naine tegi saates üsnagi jahmatava paljastuse. Nimelt oli Jada vanaema 9-aastasele lapselapsele eneserahuldamist õpetanud, vahendab ajakiri People. 

Jada ema Adrienne pihtis, et tema esimesed seksikogemused olid olnud negatiivsed. Põhjuseks tõi ta konservatiivse kasvatuse. Seepeale paljastas Jada, et vanaema oli teda hoopis teistmoodi kasvatanud ning juba maast-madalast eneserahuldamise tähtsust õpetanud. 

"Vanaema rääkis mulle eneserahuldamisest, sest soovis, et ma teaksin, et see mõnu tuleb minust enesest. Ta ei tahtnud, et langeksin mõne mehe käte vahele ning kui too mulle mõnu teeb, arvaksin, et see on tema teene. Olin 9-aastane, kui vanaema mulle seda õpetas!"

Lisaks sellele avameelitses Jada saates, et umbkaudu Willow' vanuses oli ta eneserahuldamisega isegi liiale läinud.

"Umbes sinu vanuses tegin endale multiorgasme. Harrastasin seda ikka väga kirglikult. Tegelesin enese avastamisega ja hoidusin meestest. Tagantjärele mõeldes olin ma eneserahuldamisest mingil määral sõltuvuses. Ühel päeval tundsin ma, et aitab. Ütlesin endale, et sa saad viis orgasmi päevas, aeg on lõpetada."