Reklaam sulgub sekundi pärast

JAHMATAV LUGEJAKIRI: kui mees annab naisele laenu?

Buduaari foorumis algatatakse igapäevaselt uusi ja põnevaid teemasid. Hiljuti postitas teema murelik kasutaja fadeaway, et saada veidi selgust ühe asja kohta. Nimelt soovib ta teada, kui paljud naised on puutunud kokku sellega, et mees annab neile laenu ning kuidas on see paari omavahelist suhet mõjutanud.

"Mul endal tekkis selline olukord, et olen pikalt tahtnud endale uut läpakat, kuid ei ole seda saanud endale võimaldada. Olen tudeng, sügisest saati olen töötu olnud, küll aga otsin aktiivselt tööd. Kuidas ma hakkama saan? Enda teenitud ja kõrvalepandud rahast + lisaraha teenin oma hobiga. Mu poiss-sõber on suht hea töö peal, teenib veidi üle 2k ning teab minu rahalist seisu. Suhte alguses ta ei teinud isegi kohtingutel välja (olen ta esimene tüdruksõber ja tal pole kogemusi selles osas, kui nii võib öelda üldse), kuid viimasel ajal on hakanud seda tegema (maksab meie mõlema eest väljas söömas käies). Varsti saab meil aasta koosolemisest täis, elame eraldi, maksan ise oma arved (üür jms) ja tarbevajadused.

Mind häirib see, et mu meest ei huvita nagu üldse, kuidas ja kas ma saan hakkama ja ta pole pakkunud kuidagi ka abi... Ta on küll küsinud, et kust ma raha saan ja kui palju ja see on olnud ka kõik. Ta teab, et isegi poole kohaga tööl käies ülikooli kõrvalt ei teeni pm mitte midagi. Ta on isegi näinud päris palju minu madalseise ja hakkamasaamise stressi pealt (hüsteeria jms, kuidas ma üldse hakkama saan ja mul pole reaalselt kellegi peale loota isegi mitte). Ta on lihtsalt seda nagu pealt vaadanud ja vb nats lohutanud ja kõik.

Ükspäev ta pakkus siis välja, et ta saaks mulle laenu anda läpaka jaoks (kuskil 250 euri). Minu vana läpakaga on suht võimatu midagi teha, eriti mahukaid koolitöid jne, jookseb kokku tihti. Minu seisukoht on pigem see, et kui ma ei saa endale ise võimaldada, siis ma ei taha seda raha ka laenuks võtta, ütlesin seda talle ka. Tundub nagu väike asi, kuid pärast seda laenu pakkumist jäi mul veider tunne sisse. Pannes ennast mehe olukorda, teenides üle 2k ja nähes, et tüdruksõber on raskustes, siis ma isegi ei julgeks öelda, et ma annan laenu, vaid annaksin selle raha talle. Saan aru, et kõik ei peagi mõtlema nagu mina ja kõigil on oma väljaminekud jne. Ütlesin talle küll, et aitäh, et pakkusid abi ja ma võtan aega, et mõelda selle üle (kuid pigem ma ei taha laenu võtta)," kirjutab Buduaari kasutaja. "Ma ei teagi nüüd, kas ma mõtlen asju üle ja ootan oma poiss-sõbralt liiga palju. Või kas keegi on sarnases olukorras olnud ja mida te tegite?" küsib ta nõu. 

Räägi kaasa siin