Reklaam sulgub sekundi pärast

JAHMATAV: PARIS HILTON, mis sinust saanud on?

Maailmakuulus hotelliketi pärijanna Paris Hilton oli kunagi see, kes Kim Kardashiani ära kasutas ning Kim pidi tema heaks tööd tegema. Tol hetkel ei oleks osanud ilmselt arvatagi, et ühel hetkel on Kim kuulsam ning nõutum, kui Paris ning et Paris on see, kes Kimi lausa kopeerima hakkab.

Maailmakuulus hotelliketi pärijanna Paris Hilton oli kunagi see, kes Kim Kardashiani ära kasutas ning Kim pidi tema heaks tööd tegema. Tol hetkel ei oleks osanud ilmselt arvatagi, et ühel hetkel on Kim kuulsam ning nõutum kui Paris ning et Paris on see, kes Kimi lausa kopeerima hakkab.

Tähelepanu saamise nimel on staarid varemgi üllatavaid asju teinud ning nüüd tundub, et Paris tahab Kimi välimust järele teha. Hiljuti riputas ta oma Instagrami kontole terve rea pilte, kus ta kannab parukat, tänu millele näevad tema juuksed välja täpselt samasugused nagu Kardashiani omad ja see pole veel kõik - ka oma riietust on naine muutnud.

Mis on Paris Hiltonist saanud? Kunagi poleks ta elu sees Kimi tahtnud kopeerida, ta oli Kimist kuulsam ja edukam, kuid täna tundub, et olukord on sootuks muutunud.

Vaata Paris Hiltoni jäljendust Kim Kardashianist siin