Reklaam sulgub sekundi pärast

JAHMATAV VAATEPILT: GETTER JAANI, oled see tõesti sina?

Oktoobrikuu viimast päeva ehk 31. oktoobrit on paljudes kohtades üle kogu maailma tähistatud kui Halloweeni püha ning see omakorda tähendab jahmatavaid kostüüme, rabavaid meigitrikke ning palju muudki ebamaist. Kui Ameerikas on antud püha tõeliselt populaarne juba aastakümneid, siis viimastel aastatel on tõusutrendi näha ka Eestis.

Oktoobrikuu viimast päeva ehk 31. oktoobrit on paljudes kohtades üle kogu maailma tähistatud kui halloween'i ning see omakorda tähendab jahmatavaid kostüüme, rabavaid meigitrikke ning palju muudki ebamaist. Kui Ameerikas on antud püha tõeliselt populaarne juba aastakümneid, siis viimastel aastatel on tõusutrendi näha ka Eestis.

Mitmed kuulsad kodumaised naised on end halloween'i puhul lausa tundmatuseni ära maskeerinud ning nende seas üllatab sel aastal vapustava meigiga ka lauljatar Getter Jaani.

Nimelt postitas lauljatar täna oma Instagrami story'sse rabava foto, mida vaadates tekib küsimus, kas see on tõepoolest Getter? Ehtne näide sellest, mida kõike on võimalik kosmeetika abil luua. 

Vaatepilt, mis rabab: