Šorbett on alati olnud peen magustoit, mis sobib pidulikule õhtusöögile või banketile. Aga miks mitte seda nautida koos kallimaga külmal sügisõhtul kamina ees? Sorbett on alati olnud peen magustoit, mis sobib pidulikule õhtusöögile või banketile. Aga miks mitte nautida seda koos kallimaga külmal sügisõhtul kamina ees? Šokolaadisorbett Vaja läheb: 200g tumedat šokolaadi250g tuhksuhkrut Valmistamine: Sulata tükeldatud šokolaad vesivannil, vaevu keevas vees. Lase jahtuda. Tõsta 5dl vett keskmisele tulele, lisa suhkur ning sega kuni see on sulanud. Lisa sulatatud šokolaad, sega ühtlaseks ja lase külmkapis täielikult jahtuda. Vala segu jäätisemasinasse või tõsta metallkausiga sügavkülma. Kui segu on hakanud tahenema, vahusta see mikseriga või käsitsi. Korda sama protseduuri mitu korda nelja tunni jooksul. Serveeri jahutatult. Allikas: Kuldne šokolaadiraamat Toredat maitsenaudingut! Mirjam SimmerKokakunsti toimetaja
Merily Timmer — FOTO: TV3 Keha ja vaim SELGELTNÄGIJA MERILY TIMMER: see tunne, mis siis tekib, see ongi õnne tunne
Siiri Sisask — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist Siiri Sisaski imelist muusikat kuuleb täna „Laula mu laulu“ saates
naine sai mehelt lilled — FOTO: 123RF.com Suhted ja seks MILLINE TÄHEMÄRK teeb oma kallimale kõige rohkem kingitusi
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad