Reklaam sulgub sekundi pärast

Jalgpallur Ragnar Klavan rääkis tätoveeringust, mis on seotud isaks saamisega

2012. aasta stiilseim ning parim jalgpallur Ragnar Klavan (27), kes on muuseas ka Eesti koondise kapten, tunnistas hiljuti Buduaarile, et plaanib endale tätoveeringu teha lasta. Hetkel pole Ragnaril veel ühtegi tätoveeringut, kuid see-eest on tal kindel nägemus sellest, mida ta endale teha lasta soovib ning see on seotud isaks saamisega… . Loe lähemalt juba allpool!

2012. aasta stiilseim ning parim jalgpallur Ragnar Klavan (27), kes on muuseas ka Eesti koondise kapten, tunnistas hiljuti Buduaarile, et plaanib endale tätoveeringu teha lasta. Hetkel pole Ragnaril veel ühtegi tätoveeringut, kuid see-eest on tal kindel nägemus sellest, mida ta endale teha lasta soovib ning see on seotud isaks saamisega. Loe lähemalt juba allpool!

Praegu Ragnaril veel ühtegi tätoveeringut pole. "Olen kusjuures mõelnud küll, et võiks lasta endale midagi tätoveerida, kuid siiani pole ma seda veel teoks teinud. Ainuke asi, mida tahaksin endale kunagi tätoveerida, oleks minu poja nimi," paljastab Ragnar, et kui ta isaks saab ning just poiss sünnib, siis just tema nime ta endale ka tätoveerida laseks. Armas mõte ju? 

Mis aga naistesse ja tätoveeringutesse puutub, siis seksikamaks tätoveeringud Ragnari sõnul naist kohe kindlasti ei tee. "Naistele ei sobi suured tätoveeringud, küll aga meeldivad mulle naiste juures lahedad ja pigem väikesed tätoveeringud. Üleni täis joonistatud naine jääb kuidagi natuke võõraks mulle, ei meeldi paraku," tunnistab Ragnar.

Karin Karu