Reklaam sulgub sekundi pärast

JANA KASK SELGITAS, mis Indias tegelikult toimus

Ajaleht Times of India kirjutas eile, et Eesti lauljatar Jana Kask saadeti riigist välja, kuna too viibis ebaseaduslikult Dehraduni osariigis asuvas sõjaväele kuuluva Chakrata linna alal. Lauljatar soovis seepeale juhtunut ka omalt poolt selgitada ning avaldas sotsiaalmeedias selgitava video, kus tõdes, et ta tõepoolest kinni peeti. 

"Tere head sõbrad. Oleme lõpuks tsivilisatsiooni jõudnud. Tahaksin öelda paar sõna selle kohta, mis Eesti ja India meedias räägitakse. India meediaga olgu, kuidas on - ma olen nende jaoks välismaalane ja nad kirjutavad, et sisenesime mingisugusesse ebaseaduslikku tsooni. 

Aga Eesti meedia... Vabandage, asi on selles, et olen esineja - mulle lihtsalt öeldi, kus on filmimise võttekoht ja ma läksin sinna täielikus valmiduses. Ma väga austan siinset kultuuri ja inimesi, kes siin elavad. Jah, meid arreteeriti. Mind kuulati viis tundi üle, et miks ma siia tulin ja mille jaoks. Selgitasin, et tahan näidata teie loodust ja kultuuri. Ja ma ei ole spioon, jumal hoidku!

Tegin selle video, et kustutada kõik valestimõistmised, millest Eesti meedia kirjutab. Terve eilse päeva pommitati mind kõnedega, et rääkige, mis juhtus. Inimesed ei usu, mida kirjutatakse. Praegu istun mugavas toas ja kõik on korras. 

Meedia mõtleb igasugust jama välja. Ma austan neid, kuid austage mind ka," rääkis ta videos.