Reklaam sulgub sekundi pärast

JANE KIRJUTAB: seks on meid ka rasketel aegadel koos hoidnud!

Partneri valimisel on palju muud olulist kui pelgalt seks, kuid hea seksuaalelu on suhte juures väga oluline. Uuringud on näidanud, et kui seksuaalelu on rahuldustpakkuv, on ka suhe õnnelik ning kui suhe on õnnelik, on elu ka muudmoodi korras. Sama meelt on ka 34-aastane Jane, kes tunnistab, et armus oma kallimasse kunagi just hea seksi tõttu.

"Kui kohtusin oma mehega, plaanisin suveks Inglismaale lapsehoidjaks minna. Ma ei otsinud tol hetkel oma ellu suhet. Seks oli aga lausa nii suurepärane, et ma ei soovinud sellist meest käest lasta ning tühistasin oma plaani välismaale minna. Mees arvestas alati minuga ning veendus, et ka mina saaksin orgasmi. Ta tahtis proovida igasuguseid erinevaid asju, uusi poose ja muuhulgas ka sidumismänge. See kõik oli nii põnev ja huvitav! Mingil hetkel me armusime, abiellusime ja lõime koos pere," räägib Jane.

Nüüdseks on paar koos olnud kümme aastat ning neil on kaks last: 2- ja 4-aastased põngerjad. Ka peale pikki aastaid on seks suurepärane ning Jane sõnul on just seks see, mis ka rasketel aegadel neid koos on hoidnud.

"Seks on endiselt fantastiline, siis. kui seda on. Mees on endiselt huvitatud, mida mina seksilt tahan ja kindlustab, et mõlemad saaksime orgasmi. Me proovime endiselt igasuguseid uusi asju. Praegu on meil käsil selline periood, kus räägime voodis nii-öelda dirty talk'i, enne seda vaatasime tihtipeale koos pornot jne. Seks on see jõud, mis paneb meid koos püsima, isegi siis, kui vahel on raske. Kui sa usaldad oma kallimat täielikult, siis julged temaga ka ükskõik millest rääkida. Usun, et see on ainus viis, kuidas pikas suhtes seks uudsena püsib," arvab naine. 

Buduaarile Janelt