Reklaam sulgub sekundi pärast

Janne Saare uus video meenutab Eestit!

Kunagine Nexuse tüdrukutebändi liige Janne Saar, kes nüüd mõnda aega juba Californias resideerub, sai valmis uue muusikavideo "Me Näeme Veel". Video tegi Janne sõbranna Carola Madis sõbra kaameraga, et oleks laulule midagi rohkemat kui lihtsalt pilt taustaks panna.

 

Kunagine Nexuse tüdrukutebändi liige Janne Saar, kes nüüd mõnda aega juba Californias resideerub, sai valmis uue muusikavideo "Me Näeme Veel". Los Angelese looduses filmitud video meenutab kohati Janne kodumaad ning kaunitar loodab sellega kevade tulekut kiirendada!

Janne tahtis teha midagi lihtsat ja ilusat, mis tooks kevadehõngu ka Eestisse. "Kuna sellel lool on selline mõnus kevadine hõng, mõtlesin, et oleks armas teha siin Los Angelese looduses midagi lihtsalt ja ilusat. Kohati meenutab taust selles videos isegi Eesti loodust. Loodan, et see lugu toob kevade kiiremini Eestisse," lisab ta.

Janne proovib siiani karmis Hollywoodis muusikuna läbi lüüa. "Ma arvan, et tänapäeval läbi lüüa ainult lauljana on praktiliselt võimatu. Enamus kirjutavad oma muusika ise, produtseerivad ja disainivad ka oma kostüümid. Kui mul oleks selline suhtumine, et löön käega, siis poleks ju mõtet siin olla. Ma lihtsalt väga armastan muusikat ja loodan, et suudan ennast viia piisavalt kõrgele tasemele ja puudutada võimalikult palju südameid," jutustab neiu.

Oma koduks peab ta ikkagi Eestimaad. "Ma elan üks päev korraga ja ma ei ütleks, et ma elan Los Angeleses. Ma lihtsalt külastan seda linna tihedalt. Minu kodu on ikkagi Eestis!"

Tene Sommer

 


[gallery ids="1943797,1943804"]