Reklaam sulgub sekundi pärast

Jaroslava Rjabokon kaotas 12 kilo!

Endise tüdrukutebändi Miau liige Jaroslava Rjabokon on viimase paari aastaga alla võtnud 12 kilo. Kaunitar näitas oma saledat keha ka aasta tagasi ilmunud Playboy jaanuari-veebruari numbris. Jaroslava rääkis Buduaarile oma kaalulanguse tagamaadest.

 

Endise tüdrukutebändi Miau liige Jaroslava Rjabokon on viimase paari aastaga alla võtnud 12 kilo. Kaunitar näitas oma saledat keha ka aasta tagasi ilmunud Playboy jaanuari-veebruari numbris. Jaroslava rääkis Buduaarile oma kaalulanguse tagamaadest.

Jaroslava on alati oma kehaga rahul olnud ning kaalulangus ei olnud taotluslik. "Kui päris aus olla, siis ma otseselt ei otsustanud, et nüüd hakkan alla võtma. Olin oma kehaga väga rahul. Olen just kogu aeg mõelnud, et vormikas naine on ilus ja naiselik. Ma ei arvanud, et olen paksuke - see olin mina ja mulle meeldis nii." Kaunitaril pole kunagi kaaluga probleeme olnud. "Arvan, et see on geneetiline, kuna kõik mu peres on väga peenikesed, siis muutusin ka mina peenikeseks," naerab ta. "See oli lihtsalt selline teismeliseaeg, kui olin suurem. Elasin koos vanematega ja oli selline hea elu. Kui ma laps olin, siis ei olnud ma päris kriips, aga kaaluprobleeme mul polnud."

Kaalust alla võtma hakkas Jaroslava 3 aastat tagasi. "Üks hetk lihtsalt tundsin, et võtan alla. Alguses ei märganud ei ise ega ka teised. Lihtsalt vaatasin, et mu riided on mulle suured. Ma otseselt ei pidanud dieeti ega midagi. Sõin kõike, mida tahtsin. Arvan, et lihtsalt tol ajal oli mul veidi raske ja see mõjus mulle ja mu kaalule. See oli aeg, kui lõpetasin ülikooli, meie bänd hakkas vaikselt ära vajuma ja pidin mõtlema, mida edasi teen. Eks kogu see stress mõjus mulle ja mu kaalule." Mingil hetkel märkasid ka teised Jaroslava kõhnumist ning neiu käis igaks juhuks ka arsti juures kontrollis. "Siis hakkas see aeg, kui kõik mu ümber hakkasid rääkima, et lõpeta see kõhnumine ära, sest juba kole on. Mõned isegi arvasid, et olen haige. Väga imelik oli, sest iga päev keegi kommenteeris ja lõpuks hakkas see närvidele. Ma isegi läksin arsti juurde ja tegin kõik testid, et olla kindel, et mu tervis on korras. Kõik oligi ok ja ütlen veelkord ausalt, et ma ei ole midagi teinud selleks, et alla võtta. See lihtsalt läks nii!"

Kui enne kaalus Jaroslava 58, siis nüüd näitab tema kaal 46. "Praegu on imelik mõelda, et kaalusin enne nii palju, kuigi siis tundus mulle, et olen täitsa vormis. Ma ei ütle, et olin paks, aga lihtsalt nüüd, kui kaalun vähem, tundub vahe suur. Võtsin aastaga alla umbes 12 kilo, 58 kilo pealt 46le. Kuigi üks hetk kaalun 46, siis 48, siis jälle 46 ja nii on kogu aeg, aga selle pärast ma väga ei muretse. Ikka vaatan, mida söön ja püüan süüa tervislikult. Kui nüüd võrrelda, siis söön oluliselt tervislikumat toitu kui enne. Kuigi vahel ikka luban endale rämpstoitu ja see on niiii hea!"

Jaroslava arvab, et iga naine on ilus, on ta peenike või vormikas - peaasi, et ta ise oma kehaga rahul on! "Minule meeldib oma keha nii, nagu ta praegu on ja tunnen ennast just nii väga mugavalt!"

Tene Sommer

 

[gallery ids="1942756,1942764,1942771,1942777,1942786"]