Reklaam sulgub sekundi pärast

Johanna köögis: suu magusaks Amarulaga

Iga hea asi saab ükskord otsa ja selle postitusega saab läbi ka minu armas teekond Buduaaris. Suured tänud kõigile, kes on mind toetanud ja eriti suur tänu Buduaari naiskonnale. Luban teile, et kohtume kindlasti veel, aga seniks palju positiivseid emotsioone!

Iga hea asi saab ükskord otsa ja selle postitusega saab läbi ka minu armas teekond Buduaaris. Suured tänud kõigile, kes on mind toetanud ja eriti suur tänu Buduaari naiskonnale. Luban teile, et kohtume kindlasti veel, aga seniks palju positiivseid emotsioone!

Tulemus: Geniaalne 2=1 magustoit, kus on kaks head asja koos (liköör ja šokolaad)

Kogus: 6-7 lõiku. Kook on mõnusalt rammus ja väga suure tüki suudab ära süüa ainult maailma kõige suurem maiasmokk.

Vorm: 15 cm läbimõõduga koogivorm

Muusikasoovitus: Etta James "Something`s Got A Hold On Me"

 

Vaja läheb:

140 g Mesikäpa küpsiseid (vanillikreemita) või šokolaadimaitselisi küpsiseid

65 g võid

400 g toorjuustu

200 ml rõõska koort

130 g suhkrut

150 ml Amarula likööri

13 g  želatiini 

100 g valget šokolaadi ja 25 g rõõska koort

 

Kuidas teha:

Kõigepealt vooderda küpsetuspaberiga lahtikäiva koogivormi põhi. Peale seda purusta küpsised tainarulli abil, sega juurde sulatatud või, suru saadud mass koogivormi põhja ning  aseta see siis külmkappi. Järgnevalt asetada želatiin vette paisuma ja seejärel sulata see vesivannil. Täidise jaoks vahusta rõõsk koor, suhkur ja toorjuust. Lisa želatiini hulka Amarulat, et ühtlustada temperatuure ning alles siis lisa pidevalt segades želatiinisegu toorjuustu-vahikoore hulka. Vala valmis segu küpsisepõhjale ja lase külmas tarduda vähemalt 3-4 tundi.

Kaunistamiseks sulata šokolaad rõõsa koore sees, lase sel veidi jahtuda ning kata siis sellega kook.  

 

Elu on magus!

Johanna

[gallery ids="2006534,2006543,2006553,2006562,2006572,2006581,2006589"]