Reklaam sulgub sekundi pärast

Johnny Depp kulutas kihlasõrmusele kui palju?!

 Kes ei tahaks olla Johnny Deppi kihlatu - kuuldavasti kulutas mees Amber Heardi kihlasõrmusele tervelt 100 000 dollarit!

Kes ei tahaks olla Johnny Deppi kihlatu - kuuldavasti kulutas mees Amber Heardi kihlasõrmusele tervelt 100 000 dollarit!

Amber Heardi nähti vaid paar päeva tagasi fotograafide ees kihlasõrmusega edvistamas ning tehtud fotode põhjal on juveelieksperdid kindlaks teinud, et sõrmus pidi maksma umbes 100 000 dollarit, vahendab Femalefirst. 

"See paistab olevat viiekaraadine valge ovaalse teemantiga sõrmus. Hind jääb arvatavasti 78 000 ja 100 000 dollari vahele," ütleb juveliir Zaven Ghanimian.

Arvatavasti aitas Amber Johnnyl kihlasõrmuse välja valida, sest sõprade kinnitusel on selles suhtes püksid raudselt naise jalas. "Amber on kõike otsustanud esimesest päevast peale. Ka suhte avalikustamise aeg ja koht oli tema otsus. Amber on ju Johnnyst poole noorem - missugune keskealine mees ei teeks ükskõik mida, mida tema noor naine soovib?" küsib paari sõber.

Väidetavalt on Amber 50aastasele näitlejale siiski pigem positiivselt mõjunud ja sõprade hinnangul on Johnnyst saanud palju väljapeetum ja rahulikum härrasmees, kes käitub nüüd pigem eakohaselt. 

Johnnyl on pikaajalisest suhtest Vanessa Paradisiga 14aastane tütar Lily-Rose ja 11aastane poeg Jack.