Reklaam sulgub sekundi pärast

Joosep Järvesaar ei näe põhjust loobuda suhtlusportaalidest

Teatavasti on mitmetele välismaa artistidele keelatud kasutada suhtlusportaale nagu Facebook, Twitter ning MySpace. Uurisime bändi Bedwetter solistilt Joosep Järvesaarelt, mida tema sellest arvab ning milleks ta ise suhtlusportaale kasutab.

Teatavasti on mitmetele välismaa artistidele keelatud kasutada suhtlusportaale nagu Facebook, Twitter ning MySpace. Uurisime bändi Bedwetter solistilt Joosep Järvesaarelt, mida tema sellest arvab ning milleks ise suhtlusportaale kasutab.

Joosep leiab, et suhtlusportaalid nagu Facebook on hea koht sõprade ja fännidega suhtlemiseks, samuti oma bändi ürituste promomiseks. „Fakt on see, et artistid just siin oma fännidega tänapäeval suhtlevadki,“ lausub ta.

Sellest hoolimata on välismaal mitmeid artiste, nende seas nii näitlejaid kui ka muusikuid, kellele on keelatud kasutada Facebooki, Twitterit ning ka MySpace´i. Millest säärane otsus, seda  ei oska meie öelda. Mida arvab sellest aga Joosep? „Kui nad seal ise nö hullu panevad, siis on see keeld põhjendatud,“ arvab laulja.

Kuidas peaks aga artist säärasesse keeldu suhtuma? „Kui nad ise on otsustusvõimetud ja plaadifirma neid nagu vorsti müüb, siis on see nende enda süü,“ leiab Joosep.

Noormees ise ei näe endal olevat mingit põhjust suhtlusportaalide kasutamisest loobumiseks. „See mõjub pigem ju kasulikult kui kahjulikult,“ räägib ta Buduaarile.



Buduaar.ee