Reklaam sulgub sekundi pärast

JÕULUD ON ANDMISE AEG: Liis Lemsalu heategu puudutab paljusid südameid

Juba mõnda aega jagab armastatud lauljatar Liis Lemsalu oma kodu lumivalge kassikesega, kes kannab sellist põnevat nime nagu Webbi. Liis jagab aeg-ajalt karvapalli tegemisi ka sotsiaalmeedia vahendusel ning nüüd selgub, et lauljannal on valminud oma armastatud kodulooma pildiga kotid, mille iga ostu pealt annetatakse 10% loomade varjupaigale.

Täna kell 12 avanes e-pood webbi.ee, kust on võimalik soetada erinevates toonides kandekotti, mille peal poseerib Liisi Scottish fold tõugu kass Webbi. Kiisu on kaasa teinud ka lauljatari muusikavideos "Sinuga koos" ning seega on tegemist juba tõelise staariga. 

"Käes on detsembrikuu ja ma olen täheldanud, et pooled minu fännidest on tegelikult hoopis Webbi fännid. Teie ilusad kommentaarid Webbile ei ole jäänud märkamata ja sealt tekkiski mõte luua piiratud koguses custom made Webbi kotid. Kuna neid on hetkel tõesti väga vähe (pildil olevat roosat kotti vaid 8tk), siis kehtib reegel, kes ees see mees. 

Saadaval on kaks versiooni: kallim on puhas Eesti käsitöö, kus kangas on värvitud spetsiaalselt custom made värvidega (ilmselgelt sai välja töötatud õige roosa kui ka hall värvikood teie jaoks). Webbi pilt on trükitud sublimatsioonitehnoloogiaga. Odavam kott on tehtud 100% puuvillasest materialist, mille peal on kvaliteetne digikleebis. Värvi valikus on hetkel nii beež kui must.

Seega, kotte jätkub vaid väledamatele! PS! Iga koti ostusummast läheb 10% Varjupaikade MTÜ- le. Kotid on toodetud koostöös FIFAA AS-iga," kirjutas Liis sotsiaalmeediasse.