Jõulud on kohe varsti ukse ees ja üsna paljud koostavad juba praegu jõulumenüüd. Ei ole vaja olla selgeltnägija, et teada, et enamiku Eesti perede laual aurab keedetud kartul, ahjuliha ja praekapsas. Seetõttu mõtlesimegi tuua teieni õlles hautatud hapukapsa retsepti, mis igal sööjal keele alla viib. Vaja läheb: 1 kg värsket hapukapsast 100 g pruuni suhkrut 1-2 tl soola 3 dl tumedat õlut 50 g võid Veidi köömneid Tee nii: Sega kõik koostisained omavahel potis ning hauta tasasel tulel kaane all aeg-ajalt segades, kuni kapsas on pehme ja kergelt pruunistunud. Olenevalt sellest, kas tahad krõmpsumat või täitsa pehmet kapsast, kulub hautamiseks umbes 1-2 tundi. Kui kapsas liiga vedelikurohke on, siis hauta lõpus ilma kaaneta.
Telesaade Buduaar — FOTO: Erakogu Telesaade Buduaar Tahad teada, kas kortsuplaastrid toimivad või mitte – vaata siia!
Kirsti Timmer — FOTO: Anu Hammer Suhted ja seks NÕID KIRSTI TIMMER paljastas tõe: mida see tähendab, kui mees abielusõrmuse ära kaotab
Kaarel Orumägi — FOTO: Beautiful Me Sisuturundus Kaarel Orumägi: Kuidas ma pooleteist aastaga 40kg alla võtsin, ilma rangete toidukavade ja spordiklubide külastusteta
Raivo enne - pärast — FOTO: Bodymed.ee Sisuturundus Raivo saladus: kuidas taasavastada lapsepõlves kaotatud enesekindlus?