Martsipan – see mõnus mandline maius on tuntud kui maitsev lisand kommidele, kookidele ja muudele kondiidtritoodetele ning millest valmistatakse ka armsaid kujukesi. Paraku sisaldab klassikaline martsipan endas hullumoodi suhkurt, mistõttu ei ole klassikalise martsipani näol tegemist sugugi mitte tervisliku kraamiga. Martsipan – see mõnus mandline maius on tuntud kui maitsev lisand kommidele, kookidele ja muudele kondiidtritoodetele ning millest valmistatakse ka armsaid kujukesi. Paraku sisaldab klassikaline martsipan endas hullumoodi suhkurt, mistõttu ei ole klassikalise martsipani näol tegemist sugugi mitte tervisliku kraamiga. Tuuli jagab oma blogis aga tervislikuma martsipani retsepti, milles ei ole kasutatud ei suhkrut ega mett ning mis on lisaks sobilik ka neile, kes on vegan tootujad. VAJA LÄHEB 150g kõrvitsaseemneid 50g päevalilleseemneid steviat veidi soola köögikombaini/võimsat blenderit VALMISTAMINE Vala seemned köögikombaini ning purusta seni kuni tekib õrnalt tükiline, pehme, kleepuv ja voolitav mass. Seejärel lisa stevia, näpuotsatäis soola ning blenderda veelkord segu ühtlaseks. Võta segu köögikombainist välja ning säilita külmkapis näiteks õhukindlas karbis või kotis. Maiusta kas niisama või valmista maitsvaid komme! Retsepti näed ka Tuuli blogis siin
Ingrid Mänd — FOTO: Erakogu Nipinurk KOGEMUSLUGU I Ingrid Mänd: tänu coach`ingule on mu elus toimunud suur areng ja edasiminek
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Keha ja vaim LIIS LEMSALU avameelselt: ma näen, kui paljud vaevlevad samade probleemide küüsis
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas