Reklaam sulgub sekundi pärast

JÕULUTRALL ALAKU: Buduaari aastalõpunumber nüüd müügil!

Särav ja sädelev pidudehooaeg saab alguse - sel nädalal jõuab müügile Buduaari ajakirja aastalõpunumber, mis peidab endas nii ilu- ja moemaailma viimaseid trende, huvitavaid suhtelugusid kui ka nippe õnnelikumaks ja paremaks eluks.

Särav ja sädelev pidudehooaeg saab alguse - juba sel nädalal jõuab müügile Buduaari ajakirja aastalõpunumber, mis peidab endas nii ilu- ja moemaailma viimaseid trende, huvitavaid suhtelugusid kui ka nippe õnnelikumaks ja paremaks eluks. Kuid mitte ainult, see number õpetab sind ka Ei ütlema ning maha võtma!

Meie seekordne kaanestaar Laura Põldvere on näide tänapäeva oravrattas elutempost. Naine tunnistab ausalt, et vaid mõni päev tagasi tabas teda hetk kus kõikde asjade kuhjudes tekkis tunne, et ta ei taha enam midagi teha- „ei laula, ei kavatse isegi plaati teha!“ Meie õnneks otsustas ta siiski jätkata, loe kuidas täpsemalt juba kaaneloost!

Ilu-ja moelehekülgedel tutvustame sulle hooaja kuumimaid trende ning tootehitte. Meie eriti mahukas moeosas saad lugeda põhjalikku lugu kollageenist- kui vananemisvastasest imerelvast. Lisaks räägime, kunstist nimega- peapesu! Loomulikult ei puudu säravast hooajalõpu numbrist ilunippide giid- ikka selleks, et võiksid särada kõige eredamalt!

   

Moelehekülgedel toome sinuni hooaja kuumimad trendid, aitame valida uut mantlit ja teeme sind tuttavaks Janika Mägiga- naisega haute couture köögipoolelt!

 

 Veel piilume moemaanide riidekappi, et teada saada, millised on nende ihaldatuimad moeostud! Oma stiilireegleid jagab andekas - Riina Põdroos!

Suhete veergudel uurime, mis kuidas jõutakse suurte otsusteni terapeuditoolis ning arutleme armastuse kolme A- üle. Lisaks räägime avameelselt poetess Nete eduloost ning suhtest ja toome sinuni kauni loo kargetest talvepulmadest!

 

Toome sinuni ka Kaija ja Jaanuse inspireeriva loo-  paar otsustas pärast esimest pulma-aastapäeva, et aeg ei ole küps mitte pere loomiseks, vaid ühiseks tiiruks ümber maailma.

Meestekuu alguses ei puudu ka Buduaari ajakirjast ägedad mehed! Räägime avameelselt tippkokk Joel Ostratiga unistuste täitumisest ning selle hinnast. „Kõik ju küsivad ja tahad end ka kõigile anda…“ ütleb Joel, kelle elus oli aeg, mil ühtäkki muutusid tööpäevad nii pikaks, et mees jõudiski koju vaid magama. „Arvad, et see ongi karjääri tegemine? Ei ole, see ongi läbipõlemine!“ teab ta täna targem olla. 

Veel teeme juttu koolitaja ja ettevõtja Peep Vainuga, kes oma äri- ja isikliku arengu koolitustel õpetab, kuidas olla järjest teadlikum, võimekam ja tulemuslikum. Meie küsime temalt aga seekord- otse- kuidas saada rikkaks! Maailmarändur Jesper Parve aga seadis meie palvel ritta oma lemmikud!

 

Enamasti me kuuleme ja loeme sellest, kuidas veel rohkem jõuda ja saavutada. Hoopis vähem aga sellest, kuidas hoog maha võtta ning osata öelda, maailma kõige raskemat ent kõige suurema võluväega sõna- „ei“. Kas oled kunagi nii mõelnud, et kui sa ütled kellegile ei, ütled sa jah iseendale? Õpime ütlema- Ei!

Loodetavasti, see ajakiri sinu käes, paneb sind ka ennast rohkem hoidma, sellel aasta kõige kiiremal ja säravamal ajal. On ju võimatu särada täisvõimsusel väljast kui sädelus puudub seespool?

Sinu Buduaar