Reklaam sulgub sekundi pärast

Juba homme avab uksed aasta suurim ilusündmus mess Ilu sõnum 2014

10. -12. oktoobrini leiab Eesti Näituste messikeskuses aset iga-aastane ilu-, tervise- ja moeteemaline suursündmus- mess Ilu sõnum 2014. Sel aastal toimub mess juba 18-ndat korda. Messikeskuse neljas saalis saab olema esindatud üle 250 firma ja ligi 800 kaubamärki.


10. -12. oktoobrini leiab Eesti Näituste messikeskuses aset iga-aastane ilu-, tervise- ja moeteemaline suursündmus- mess Ilu sõnum 2014. Sel aastal toimub mess juba 18-ndat korda. Messikeskuse neljas saalis saab olema esindatud üle 250 firma ja ligi 800 kaubamärki.

Tänavune Ilu Sõnum tutvustab nii kohaliku iluturu uudiseid, kui  maailmas valitsevaid trende. Messil esitletakse läbi aegade suuremat hulka tipptehnoloogilisi iluprotseduure. "Sel aastal osalevad messil 12 ilukliinikut, kes pakuvad välja hulgaliselt erinevaid lahendusi naiste klassikalistele probleemidele, kuidas saavutada ideaalvorm ja nooruslik välja näha. Esitlemisele tuleb mitukümmend uudset tipptehnoloogilist iluseadet," kirjeldab ilumessi projektijuht Katrin Pihela tänavuse messi innovatiivsust. Aja kokkuhoid, kombineeritud lahendused ja protseduuri mugavus on need märksõnad, millele ilumaailmas üha enam rõhku pööratakse.

Ilumaailma kiirele tehnoloogiaarengule tugevaks alternatiiviks on pöördumine tagasi looduslike abivahendite poole. Niipakutakse messil välja rida looduslikust toorainest ja ökoloogiliselt puhast kosmeetikat ning tervisetooteid.

Messihalli erinevates sektorites on esindatud rohkete toodete ja teenustega juuksehooldus, jumestus, naha- ja küünehooldus. Ilu Sõnumil on sel aastal palju tuntud ja tunnustatud brände ning muuhulgas esindatud ka kohalik kreemitööstus. Turbamaskidest kuni uudsete tipptasemel nahahooldus- ja kosmeetikatoodeteni välja. Kokku leiab hallidest ligi 800 kaubamärki.

Juba 3-ndat aastat on ennast messil sisse seadnud Moekohvik, kus osaleb aasta aastalt aina enam moedisainereid. Sel aastal rõõmustab publikut Moekohviku väljapanek juba 22 kohaliku rõivadisaineri ja 11 ehtedisaineriga. Tänavusel messil on esindatud ka lastele suunatud moedisain. Moekohviku alalt leiab lisaks Bonaparte kohvikule ja Eesti moedisainerite loomingule ka Euroakadeemia Disainilabori ala. Disainilaboris sünnivad moejoonistused ning trendisoovitused käesolevaks sügis-talviseks hooajaks ning näidatakse moedisaineri igapäevast tööd lõigete konstrueerimisest kuni valmis rõivaeseme sünnini.

Moehallile lisaks pakub rohkelt uudistamist ka Aksessuaaride hall. Hooajalisi aksessuaare, pesu, sukki, prille, jalanõusid, karusnhatooteid ja kindaid pakub  üle 40 firma.  Sarnaselt varasematele aastatele on messil silmipimestavalt lai valik ehteid.

 

Mess on avatud:

Reedel,             10.oktoobril   10.00-19.00 

Laupäeval,        11.oktoobril   10.00-19.00 

Pühapäeval,      12.oktoobril   10.00-18.00

 

Lisainfo www.ilumess.ee