Reklaam sulgub sekundi pärast

Julge kanda selle kevade trendimeiki – NUDE

Nude- ehk nähtamatu meigi eesmärk on mõjuda lihtsalt ja loomulikult ning tuua välja kandja ilu ja omapära. Nude on selle hooaja hitt, mille uued meigitrendid on üles ehitatud loomulikkusele. New Yorki  moenädalal kandsid nude huulemeiki selliste maailmakuulsate disainerite modellid nagu Phillip Lim, Alexander Wang, Louise Goldin kui ka paljud teised.

Nude ehk nähtamatu meigi eesmärk on mõjuda lihtsalt ja loomulikult ning tuua välja kandja ilu ja omapära. Nude on selle hooaja hitt, mille uued meigitrendid on üles ehitatud loomulikkusele. New Yorki moenädalal kandsid nude huulemeiki selliste maailmakuulsate disainerite modellid nagu Phillip Lim, Alexander Wang, Louise Goldin kui ka paljud teised.

Color Sensationali The Nudes huulevärvi kollektsioon on hädavajalik, kui soovid endale moelaevadelt inspireeritud meiki. Väärtuslike õlide ja ihukarva värvipigmentide unikaalne kombinatsioon muudab värvi pealekandmise lihtsaks, tekstuuri kreemjaks ning annab loomuliku tooni. Sinu huuled näivad mahlakad ja lopsakad. 

Kindlasti tasuks nude huulepulga tooni valides arvestada ka oma loomuliku nahatooniga. Kui sul on pigem kahvatu nahk, vali huulepulk virsiku või roosaka alatooniga. Oliivikarva näonahaga sobib pigem kreemikas ja kahvatu beež huulepulk.

Nude on moes ka küüntel!
Naturaalne värvus sobib igaks päevaks ning kaunistab su käsi igal üritusel. Ihuvärvi küüned lasevad sinu kätel paista elegantsed ning sõrmed näivad pikemad.

Color Sensation ja Colorama kollektsiooni kuulub neli veatut loomulikku värvi neutraalsest roosast sügavbeežini – sinu nude-toonis huuled ja küüned ei jää kindlasti märkamatuks.
Tagasihoidlikkus on voorus, lase oma küüntel silma paista pehmelt, kuid meeldejäävalt.

Hoia end kursis viimaste ilutrendidega www.facebook.com/MaybellineEestis