Reklaam sulgub sekundi pärast

JULGETE VALIKUTE ja vallatute värvide aeg

Mis võiks suve saabudes rõõmustada naisi rohkem kui stiilsed ehted?! Loomulikult veel rohkem stiilseid ehteid! Kätte on jõudnud aeg, et avada oma aksessuaarilaegas, lasta sisse kõige vallatumad värvid ja avada oma meeled julgetele valikutele! Naised, seadkem sammud Krunnipea Butiiki!

Peatselt on taas saabumas aasta üks pidulikumaid päevi paljude neiude jaoks. Juba mitmed kuud enne koolilõpetamist hakatakse mõtlema sellele, kuidas näha sel tähtsal päeval välja eriline ja kaunis. Millist kleiti kanda ja millised ehted ning aksessuaarid oma riietusele särtsu lisamiseks valida on peamised küsimused, mis õhus hõljuvad. Selleks, et paista silma ja muuta oma outfit meeldejäävaks, on oluline otsustada originaalse disaini kasuks. Bling-bling’i aeg on möödas! Nüüd teevad ilma hoopis teistmoodi ehted, mille puhul langeb põhirõhk isikupärasele ja meisterlikule disainilahendusele. Disainerehted, mille loomisel on kasutatud unikaalset inspiratsiooni, muudavad ka kandja kui võluväel eriliseks ja mis veel tähtsam – need on eelkõige märgiks heast stiilitajust ja maitsekusest. Lähtuvalt sellest, milline on meist igaühe isiklik stiil, võiks endale ka ehteid valida. Kes armastab ekstravagantsust, on sel aastal muidugi eriti õnnelik, kuna trendid soosivad pilkupüüdvaid ehteid. Tagasihoidlikumal moeostlejal soovitame aga astuda välja oma mugavustsoonist ja katsetada erinevate värvilahenduste ja tavapärasest pilkupüüdvamate vormidega.

Kingiideed koolilõpetajale

Lisaks sellele, et nii mõndagi meist ootavad ees koolilõpuaktused, ei lange kogu ärevus üksnes lõpetajatele endile. Tegu on natukene nagu jõulude või sünnipäevaga, mille puhul kingivalik mängib väga suurt rolli. Üheks populaarseimaks kingiideeks võib taas pidada ehteid, mis võiksid jääda kingisaajale eluks ajaks seda päeva pidulikult meenutama.

Willow ehteid armastav naine on kooslus õrnast ja malbest kestast ning jõulisest sisemaailmast. Tegu on aksessuaaridega, mis muudavad ka kõige tagasihoidlikuma koolilõpetaja hoobilt suurema karakteriga naiseks, kuna Willow ehetel on võime anda kandjale naiselikku väge ja mängulisust.

Vaata lähemalt krunnipea koduleheküljel SIIN.

Ilmunud ajakirjas Buduaar

 

[gallery ids="2082661,2082668,2082674,2082681,2082690,2082698,2082704,2082710,2082717,2082723"]