Reklaam sulgub sekundi pärast

Juuste väljalangemise vastu aitab mesoteraapia

Juuste väljalangemise vastu aitav mesoteraapia on selle hooaja üks kuumemaid teemasid. Igaüks meist läheks paanikasse, kui terendab oht jääda kiilaspäiseks. Seega loodavad paljud inimesed, et mesoteraapia aitab neil saada kohevad ja lokkis juuksed, kirjutab Geniusbeauty.

Juuste väljalangemise vastu aitav mesoteraapia on selle hooaja üks kuumemaid teemasid. Igaüks meist läheks paanikasse, kui on oht jääda kiilaspäiseks. Seega loodavad paljud inimesed, et mesoteraapia aitab neil saada kohevad ja lokkis juuksed, kirjutab Geniusbeauty.

Mis on mesoteraapia?

Selle eesmärgiks on stimuleerida karvanääpse, süstides peanahka vitamiine ja mineraalaineid. Süstide koostisained määratakse kindlaks testide teel, mis näitavad täpselt ära, millest Su juustel puudu on.

Kui efektiivne see on?

Eksperdid hoiatavad, et mesoteraapiast ei tasuks oodata imesid, sest lokid ei kasva üleöö. Siiski juba pärast paari ravikuuri on alusjuuksed oluliselt paksemad ja juuksed kohevamad - kui juuste väljalangemise põhjuseks oli muidugi vitamiinide või mineraalainete puudus.

Miks juuksed välja langevad?

Tavaliselt kaotavad juuksed sära, muutuvad rabedaks ja kukuvad välja mitmete erinevate probleemide tõttu.
- Stress. Proovi vältida stressi, et vältida juuste väljalangemist.
- Rasedus. Sinu hormonaalne profiil taastub kuue kuuga ja siis hakkavad juuksed uuesti kasvama.
- Ravimid. Ehk peaksid endale leidma teistsugused ravimid. Konsulteeri oma arstiga võimalikest negatiivsetest mõjudest.
- Ebatervislik toitumine. Ilusad juuksed nõuavad ka piisavalt vitamiine nagu näiteks A, B5, B6, biotiin, seleen, raud, vask, tsink ja jood.

Mesoteraapia on küll tõhus, kuid enne kui suundud protseduurile püüa koos juuksuriga välja selgitada põhjus, miks Su juuksed välja langevad. Tõenäoliselt ei vajagi Sa tegelikult süste.

Alternatiivid mesoteraapiale

- Ravivad šampoonid nõrkadele juustele, mis on rikkad E-vitamiini ja aminohapete poolest.
- Vitamiinikapslid.
- Juuksemaskid.
- Peanaha massaaž kasutades looduslike harjastega juusteharja.

 

Anneli Allikas