Reklaam sulgub sekundi pärast

Ka need staarid on oma rinnad eemaldada lasknud

Ka need kuulsad staarid on teinud sama otsuse nagu Angelina Jolie.

Ka need kuulsad staarid on teinud sama otsuse nagu Angelina Jolie.

Hollywoodi staar Angelina Jolie rääkis ajalehe New York Times kirjutatud artiklis oma otsusest eemaldada mõlemad rinnad. Angelina ema suri 56-aastaselt vähki ja naisel on vähiriski suurendav BRCA1 geen.

Ka teised kuulsused on rinnavähi hirmus sama otsuse teinud. Nii on teinud vähemalt Christina Applegate, Sharon Osbourne, Wanda Sykes, Giuliana Rancic ja Kathy Bates.

41-aastane näitlejatar Christina Applegate otsustas mastektoomia kasuks, kui tema ühest rinnast avastati 2008. aastal vähkkasvaja.

”Ma ei tahtnud iga neljas kuu arsti külastada, tahtsin kogu asjast vabaneda. See oli väga raske otsus,” rääkis Applegate telesaates ”Good Morning America”.

Angelina Jolie kirjutas, et operatsioon pole teda vähem naiselikuks muutnud. Christina Applegate möönas siiski, et tal on oma muutunud kehaga väga raske harjuda olnud.

”See ala minu kehas on väga privaatne. Mul ei ole sellega head suhted.”

60-aastane Sharon Osbourne lasi 2012. aastal oma mõlemad rinnad eemaldada, kui elas üle käärsoolevähi. Ka temal on vähiriski suurendav geen.

”Olin korra vähi üle elanud ja ma ei tahtnud rohkem selle hirmus elada,” rääkis Sharon. ”Minu jaoks oli see väga suur otsus. Ma ei teinud seda hetkeemotsiooni ajel.”

38-aastane saatejuht Giuliana Rancic on rääkinud rindade eemaldamise operatsioonist ja sellele järgnevast ajast üksikasjalikumalt.

”Alguses ei tahtnud ma ennast peeglist vaadata. Ma ei tahtnud rindade välimusest masendusse sattuda, sest tegu oli mu tervisega,” tunnistas Rancic eelmisel aastal.

”Ühel õhtul otsustasin siiski vaadata. Rinnad olid täis sinikaid ja arme ning see tundus kohutavana, kuid teisest küljest mõtlesin, et need ei näe nii koledad välja, nagu ma kartnud olin.”

 

Buduaar.ee