Tarte tatin ehk tagurpidikook on üks lihtne moodus mistahes küpsetist teha. Seda küpsetatakse põhi ülespidi, aga serveerides keeratakse jälle õigetpidi. Täna teeme soolase koogi baklažaaniga. Tarte tatin ehk tagurpidikook on üks lihtne moodus mistahes küpsetist teha. Seda küpsetatakse põhi ülespidi, aga serveerides keeratakse jälle õigetpidi. Täna teeme soolase koogi baklažaaniga. Tagurpidikook baklažaaniga 100g – 367 kcal Vaja läheb:450 grammi valmis lehttainast 2 baklažaani 2 sibulat 3 küüslauguküünt 3 spl võid 4 spl toiduõli 0,5 tl suhkrutTüümianiSoolaPipartValmistamine:Sibul ja küüslauk hakkida peeneks ja kuumutada toiduõlis 6-7 minutit. Baklažaan lõigata ratasteks ja praadida õlis mõlemalt poolt kergelt pruuniks. Patsutada majapidamispaberiga õlist kuivemaks. Küpsetusvormi põhjas sulatada või ja suhkur. Kõige alla võib laotada seesamiseemneid, tüümiani vms, mida te tahate, et hiljem oleks koogil kõige peal. Sättida baklažaanirattad vormi põhjale, maitsestada tüümiani ning soola-pipraga, laotada peale sibula-küüslaugu segu ja ülejäänud baklažaanid.Lehttainas rullida ringikujuliselt 2 cm suuremaks kui küpsetusvorm ja laotada köögiviljasegule peale, surudes ääred sissepoole. Küpsetada 20-25 minutit 180°C juures kuni tainas on kuldne.Serveerimisel keerata kook teistpidi. www.kaaluabi.ee
Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves — FOTO: Meisi Volt Seltskonnauudised IEVA ILVES esmakordselt abielulahutusest: Toomas tundis, et tal on teised võimalused ja …
mees ja naine kohtingul — FOTO: 123rf.com Suhted ja seks 7 KÜSIMUST, mida mehelt esimesel kohtingul küsima peaks
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda